Моят радар е Whistler xtr 695. Един от върховите модели на производителя.
Има уж най-добрите, най-чуствителните сензори и какви ли не други екстри.
въпрос номер 1.
Радара ми има компас, който го настрайваш с две пълни завъртания в кръг на колата. Трябва ли всеки път да го когато тръгвам на някаде да го правя? Имам съмнения, че компаса малко не знае къде е севера =).
въпрос номер 2.
Аз съм от Русе, живея в София. Когато се прибирам към Русе 20-30 км преди града радара направо се побърква. На всеки 10-15 секунди сигнализира К-band, Ka-band, POP, PULSE, Laser със сила на сигнала 6-9 степен. Съответната сигнализация продължава не повече от секунда две и след това млъква. По пътя към русе има една камера, но за нея въобще не говорим. Става дума за 20-30 км постоянно пищене. Единствено X-band не сигнализира (ако има истински радар си пищи също, но само ако има). Посока от Русе към Варна също първите 10-20 км радара не спира д апищи. Има ли някой друг с този проблем или да сте чували някой друг да се оплаква?

2 въпроса относно радари
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: 2 въпроса относно радари
Има ли някой, който да му се е случвало същото нещо ако не в Русе то другаде?
- mania
- Автомобил:
- Двигател:
Значи от радари много не разбирам, но един приятел има радар и много често го разпискват фотоклетки и подобни щуротии. Та евентуално ако си го пуснал на чувствителен режим може да прихваща доста такива обекти 

- Iv0o0o0
- Автомобил:
- Двигател:
и аз имам радар по принцип на фотоклетките на вратите мисля че на К пищеше случвало ми се е да пищи за нищо но чак всичко и на последна степен не обикновенно поп алерт и вг нещо си ми пищяха за щяло и нещяло но ги изключих понеже тука в бг за никакав чеп не трябват 

-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Относно К честотата за плъзгащите врати - знам и сигнала е със сила 1-2-3. Когато съм точно пред вратата е със сигнал 9. Проблема е, че този проблем, който съм описъл, става на сред "нивата" без други коли, без никакви бензиностанции, камери и др. А и проблемама е, че сигнал се изтрелва на 9-та степен и след секунди го няма - К честота, Ка честота (което не е плъзгаща врата) и Laser.
Ако случайно някой от Русе може да пише дали има друг подобен проблем ако може да пише нещо интересно? =)
Поздрави
Ако случайно някой от Русе може да пише дали има друг подобен проблем ако може да пише нещо интересно? =)
Поздрави
- dancing_niki
- Скиора
- Автомобил: VW Touareg V6 TDI Individual
- Двигател: CASA
Плачеш за нов. Поне моята Кобра така си замина. Може да пробваш в Канброк дали няма да ти намерят нова дънна платка за него или направо да го изпратят на Канадците да си го поправят те, но незнам колко пари ще струва.
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
dancing_niki написа:Плачеш за нов. Поне моята Кобра така си замина. Може да пробваш в Канброк дали няма да ти намерят нова дънна платка за него или направо да го изпратят на Канадците да си го поправят те, но незнам колко пари ще струва.
Радара си работи перфектно извън 30км граница на Русе. Доста пъти вече ме е спасявал. Не смятам, че проблема е в платката.
Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”