За усилвател - слагай Тъндър - точно това което търсиш - най-доброто съотношение цена/качество/мощност.
Аз лично съм фен на Херц ( за събуфър говоря ), но паяниърчето също мисля че ще ти свърши добра работа. За кутийка - свиркай, ще ти я направя като купешка

- тапицерийка, ватичка,

мм ПДЧ, винтови клеми, с размери по багажника. Така ако ще искаш яко думкане значи ще гоним пик над 40 херца, което ще рече 50-на литра ( по спомени поне толкова е за 300ес на Херц ), бас рефлекс кутия.
Ако искаш може и една коричка да ти спретна - дебелина по желание, подплатена с нещо мекичко ( да не е баш плат върху дъската ) и после тапицирана

.
Бтв.. имам едно тепихче/филц което така заспива на интериора ( не знам кой точно се води ) на Г3 че не е истина

.. все едно всичко е комплект от Волфсбург.
Ако искаш ела днес на срещата при НИЦ и ще ти покажа за какво говоря.
Елипсите и без усилвател ще ти свършат работа стига да им се отрежат ниските ( така и така събуфърът ще свири ниските ).
Понеже Г3 има говорители ( или поне ниши за тях ) във вратите, ако искаш можеше да вземеш 4-канален усилвател с който да храниш съба и елипсите, а с хед юнита - говорителите по вратите ( и таблото ).
За монтаж - Хендикам ти каза

- свиркаш и идва ФауВе имърджанси оудио юнит и след час вече новият оркестър свири