Поради кризата се наложи да си продам возилото , но се очаква към нова година да се сдобия с нова количка и ми се иска да направя едно скромно проектче.Сега не мога да определя дали , ще е SPL или SQ , затова нека кажат по вещите в бранша.
За сега имам един суб Pionner 3001D4 , купен от форума , за съжаление все още не съм го пробвал дали бачка , пак поради липсата на финанси и закопуването на усилвател.Но съм 90% сигурен че работи добре

Планувал съм за този суб , по препоръка и на предишния собственик на суба да взема усилвател Kenwood 9104D.Имам наличен един Phoenix Gold 180.2 от предишната кола , който мисля да е за среди.
Та да дойдем най-после на въпроса ми...Какви среди и високи трябва да сложа за да догонвам баса който ще е отзад.Да наистина ме радва наситена басс честота , но определено ми се вижда малко безвкусово от цялата песен да се чува само бучене и бумтене.Не ме разбирайте погрешно , аз съм напълно начинаещ и има доста да уча , но съм виждал и чувал такава музика , когато удари баса почти не се чуват средите и високите честоти и определено останах с лошо впечетление...

Също ме интересува и CD като модел който да подхожда на конфигурацията...