IvailoOo написа:Малко трудно ще ги дръпна...понеже засега само на снимка съм го виждал.
А към колега "koby" ...вече имам smartphone и имам 4-5 навигационни системи,но не ме устройва,понеже там самият приемник е малко слабичък и при студен старт и на закрито си е жив ужасТи затова обмислям варианта да дам някой лев за една навигацийка..хем навигация...хем от нея с един кабел към касетофона към AUX-а и хом...плеър
И съм намислил да взема захранване от касетофона за да работи само когато и касетофона е включен,за да избегнем цялата простотия със зарядното и запалката.
mccoy написа:на закрито със всички навигаций ще имаш проблем
а споменатите устройства с радар детектор са за своевременно предупреждение за камери и не можеш да му зададеш адрес на който да те заведе
koby написа:IvailoOo написа:Малко трудно ще ги дръпна...понеже засега само на снимка съм го виждал.
А към колега "koby" ...вече имам smartphone и имам 4-5 навигационни системи,но не ме устройва,понеже там самият приемник е малко слабичък и при студен старт и на закрито си е жив ужасТи затова обмислям варианта да дам някой лев за една навигацийка..хем навигация...хем от нея с един кабел към касетофона към AUX-а и хом...плеър
И съм намислил да взема захранване от касетофона за да работи само когато и касетофона е включен,за да избегнем цялата простотия със зарядното и запалката.
ами аз съм със самсунг омния и нямам проблем със сигнала
Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 24 госта