Компонентна система Morel Maximo
- kole7o
- Автомобил: VW PASSAT B6
- Двигател: BKP
Компонентна система Morel Maximo
Здравейте колеги, скоро смятам да си взема компонентна система за предните врати на колата ми, която е голф 3.Бях се спрял на хертз ДСК 165, но се разубедиh и за момента си харесах компонентна система на Morel http://www.k99bg.com/Default.asp?Operation=2&Art_ID=MOREL%20MAXIMO%206%20%202-WAY. Системата ще се захранва с усилвател Граунд Зеро 4х75в мисля че беше. Какво ви е мнението за тази марка Morel и в този ценови диапазон 140-150лв каква компонентна система може да се измисли, която да е по-добра от горепосочената?
Последна промяна от kole7o на Пет 22 юли 2011 14:47, променено общо 1 път.
- Antonio87
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Помощ за избор на компонентна система
колега има много хубави на DLS шведски са но са много качествени,малко са по скъпички но си заслужава
- Antonio87
- Автомобил:
- Двигател:
ето колега да си избереш най-подходящите
http://caraudio-bg.com/carspeakers/DLS/ ... oduct.html
за качеството на DLS-a мога да гарантирам
http://caraudio-bg.com/carspeakers/DLS/ ... oduct.html
за качеството на DLS-a мога да гарантирам

- kole7o
За ДЛС съм чел, че при повечко усилване високите не звучали добре, понеже нямам възможност да ги чуя до някаква степен се доверявам на мнението Ви.Иначе ако можех да отделя още някой лев бих си взел http://www.k99bg.com/Default.asp?Operation=2&Art_ID=MOREL%20MAXIMO%206%20%202-WAY , но са ми доста 200лв за говорители.А конкретно тези Морел как са?Ще държат ли на усилване?Качеството им как е?Някой ако има наблюдение да сподели.
- Antonio87
- Автомобил:
- Двигател:
колега тези MOREL честно да ти кажа не съм ги чувал за тези пари по-добре си вземи http://caraudio-bg.com/carspeakers/DLS/b6a.html ,на предните врати мойте са вързани към CD-то не са DLS ама пак свирят добре понеже от усилвателя ме е страх да не изпушат ,пък и ЦД-то преспокойно си захранва 4х50 ,а за DLS аз лично съм имал само че в голф 3 яица и свиреха много по качествено от 20 см Pioneer скойто съм в момента и за закачен на усилвател 

- kole7o
На тези ДЛС усилвателя ми няма ли да им дойде в повече?Да не стане някой фал?
- radi_nrj
- Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
- Двигател: AEL ALH
Morel са сериозна марка, но няма наблюдения към конкретния модел. В един магазин до автомивката където водя голфа ги има и ако остане време уикенда ще питам дали може да ми ги пуснат и ще кажа впечатления.
- kole7o
Наистина ще съм ти благодарен колега ако свършиш тази работа и ми кажеш дали биват, понеже имам от къде във Варна да ги купя, но няма как да ги чуя.
- radi_nrj
kole7o написа:Наистина ще съм ти благодарен колега ако свършиш тази работа и ми кажеш дали биват, понеже имам от къде във Варна да ги купя, но няма как да ги чуя.
Това пък защо? Някакъв on line магазин ли е?
- kole7o
Там където ги продават не са свързани към плеър, а дори и да са като нямам база за сравнение няма да мога да преценя как са.Засега здраво се зарибявам на Морел-ите
- Antonio87
- Автомобил:
- Двигател:
Kun4a написа:Успех да ти захрани 4х50 CD-то
колега казах че CD-to да захранва само предните колони а другите да са си вързани на усилвател както си е и при мен
- radi_nrj
Antonio87 написа:Kun4a написа:Успех да ти захрани 4х50 CD-то
колега казах че CD-to да захранва само предните колони а другите да са си вързани на усилвател както си е и при мен
Antonio87 написа:пък и ЦД-то преспокойно си захранва 4х50
То захранва изобщо не е точната дума. Всеки един усилвател, който подава някакъв електрически сигнал, в следствие, на който говорителя консумира някаква електрическа мощност означава, че го захранва пък ащо ще и мощността да е 0.00001W.
Колегата Kun4a просто е останал с впечатлението, че си мислиш, че максималната изходна мощност на плеъра ти е 4х50W. Реално е 4х24W в най-добрия случай.
- radi_nrj
kole7o написа:Там където ги продават не са свързани към плеър, а дори и да са като нямам база за сравнение няма да мога да преценя как са.Засега здраво се зарибявам на Морел-ите
Е те и тук ако ги има на демо борда ще са вързани за плеър 100%

- Antonio87
- Автомобил:
- Двигател:
radi_nrj написа:Antonio87 написа:Kun4a написа:Успех да ти захрани 4х50 CD-то
колега казах че CD-to да захранва само предните колони а другите да са си вързани на усилвател както си е и при менAntonio87 написа:пък и ЦД-то преспокойно си захранва 4х50
То захранва изобщо не е точната дума. Всеки един усилвател, който подава някакъв електрически сигнал, в следствие, на който говорителя консумира някаква електрическа мощност означава, че го захранва пък ащо ще и мощността да е 0.00001W.
Колегата Kun4a просто е останал с впечатлението, че си мислиш, че максималната изходна мощност на плеъра ти е 4х50W. Реално е 4х24W в най-добрия случай.
да колега съгласен съм с теб просто казах че са достатъчни да се вържат само предните говорители към CD-то и ще си свирят прилично

Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”