.И като цяло искам да мога да му ръгна някой друг software като ми мине мерака от този. 
.И като цяло искам да мога да му ръгна някой друг software като ми мине мерака от този. 
.
и затова обмислям варианта да дам някой лев за една навигацийка..хем навигация...хем от нея с един кабел към касетофона към AUX-а и хом...плеър
И съм намислил да взема захранване от касетофона за да работи само когато и касетофона е включен,за да избегнем цялата простотия със зарядното и запалката.IvailoOo написа:Малко трудно ще ги дръпна...понеже засега само на снимка съм го виждал.
А към колега "koby" ...вече имам smartphone и имам 4-5 навигационни системи,но не ме устройва,понеже там самият приемник е малко слабичък и при студен старт и на закрито си е жив ужасТи затова обмислям варианта да дам някой лев за една навигацийка..хем навигация...хем от нея с един кабел към касетофона към AUX-а и хом...плеър
И съм намислил да взема захранване от касетофона за да работи само когато и касетофона е включен,за да избегнем цялата простотия със зарядното и запалката.
mccoy написа:на закрито със всички навигаций ще имаш проблем
а споменатите устройства с радар детектор са за своевременно предупреждение за камери и не можеш да му зададеш адрес на който да те заведе
koby написа:IvailoOo написа:Малко трудно ще ги дръпна...понеже засега само на снимка съм го виждал.
А към колега "koby" ...вече имам smartphone и имам 4-5 навигационни системи,но не ме устройва,понеже там самият приемник е малко слабичък и при студен старт и на закрито си е жив ужасТи затова обмислям варианта да дам някой лев за една навигацийка..хем навигация...хем от нея с един кабел към касетофона към AUX-а и хом...плеър
И съм намислил да взема захранване от касетофона за да работи само когато и касетофона е включен,за да избегнем цялата простотия със зарядното и запалката.
ами аз съм със самсунг омния и нямам проблем със сигнала

Иначе пак към въпроса (всеки с дерта си ) има ли такова чудо в България...GPS + радар детектор...да ми вряка като наближавам камери или радари.... а не със предварително записани точки на картата...понеже няма като ми напишат акта да им кажа...чакай малко да ви отбележа местоположението на картата,че друг път да знам 

Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 39 госта