Мнения за TS-A2511
- rusiq_24
- Автомобил:
- Двигател:
Мнения за TS-A2511
Колеги харесал съм ето този модел на Пайнер http://www.electron.bg/product_info.php ... =2a&page=2 ще го карам с ето това стъпало http://www.electron.bg/product_info.php ... rers_id=12 което му е предостатъчно.И понеже не искам каса или туба се спрях на най големия размер на Пайнер които се монтират на кората.Та въпроса ми е ако някой има такива да сподели мнение дали са добри,защото навсякъде където питам казват че били супер ама те все пак ги продават как няма да са а не съм ги чувак как звучат.Разправят че звукът бил все едно каса 12ка което на мен не ми се вярва ама де да знам може и така да е 

- Amorphiss
- Автомобил:
- Двигател:
Взимай ги и не се чуди това са много добри колони за качествена музика верно е че не правят земетресение около колата но идеята на музиката в колата е да доставя удоволсрвие на шофьора а не на пешеходците
Монтирал съм доста такива и собствиниците са много доволни а и на мен ми харесват като звук (лично мнение)
А ако искаш да ти е свободен багажника и тези не са ти достатъчни бутай и един суб free air и си готов за подвижна дискотека

Монтирал съм доста такива и собствиниците са много доволни а и на мен ми харесват като звук (лично мнение)
А ако искаш да ти е свободен багажника и тези не са ти достатъчни бутай и един суб free air и си готов за подвижна дискотека

- Amorphiss
- Автомобил:
- Двигател:
Това че 2х10"свирят по добре от 1х12" е точно така защото времето за реакция на шпулите е по малко заради диаметъра и респективно тежестта им.Резултата е по-плътен и отсечен бас а не характерното плющене при динамични баси в ниския честотен диапазон когато големия говорител не може да реагира адекватно
- rusiq_24
- Автомобил:
- Двигател:
Благодаря ви колеги
Ами ще ги взема така или иначе са ми влязли в главата а за това да усилвам стъпалото до края знам че ще ги измуша.На това за регулиране има разграфено NORMAL мисля от там нагоре да не го бримча че този усилвател взема вече първата си жертва една 12ка задра
Идеята ми е да си направя качествен сараунд в колата и с приличен бас разбира се а не да карам бавно покрай заведенията с отворени прозорци и дрънчаща от бас кола.Това за мен е простотия
А както казах си искам целия багажник затова май това е най добрия избор за тези парички 

- rusiq_24
- Автомобил:
- Двигател:
Днес си ги купих най после и да ви кажа съм много доволен от покупката.Наистина са много добри но определено усилвателя ми е доста по мощен от тях и се наложи да го намалям много преди NORMAL .Не е нещо кой знае какво но съм впечатлен от кристалния звук който изкарват и хубав плътен бас,и най вече си имам цял багажник и хубава музичка 

Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”