Мнения за TS-A2511

Силна музика, видео и навигация във Вашия Volkswagen
Потребителски аватар
rusiq_24
Автомобил:
Двигател:

Мнения за TS-A2511

Мнениеот rusiq_24 » Нед 10 сеп 2006 22:59

Колеги харесал съм ето този модел на Пайнер http://www.electron.bg/product_info.php ... =2a&page=2 ще го карам с ето това стъпало http://www.electron.bg/product_info.php ... rers_id=12 което му е предостатъчно.И понеже не искам каса или туба се спрях на най големия размер на Пайнер които се монтират на кората.Та въпроса ми е ако някой има такива да сподели мнение дали са добри,защото навсякъде където питам казват че били супер ама те все пак ги продават как няма да са а не съм ги чувак как звучат.Разправят че звукът бил все едно каса 12ка което на мен не ми се вярва ама де да знам може и така да е :wink:

Потребителски аватар
driver
Автомобил: diesel
Двигател:

Мнениеот driver » Нед 10 сеп 2006 23:13

Имам познат който има такива колони и наистина са много добри, но пък да свирят като 12" е преовеличено доста. :wink: Взимай ги щом не искаш каса или туба в багажника, но не очаквай кой знае какво.

Потребителски аватар
rusiq_24
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот rusiq_24 » Нед 10 сеп 2006 23:41

Ами не знам все пак са две 10ки би трябвало да вадят приличен глас пък и усилвателя ми не е зле и СДто ми е Пайнер абе ще мисля още малко и ще видим :wink:

Потребителски аватар
Amorphiss
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Amorphiss » Пон 11 сеп 2006 0:27

Взимай ги и не се чуди това са много добри колони за качествена музика верно е че не правят земетресение около колата но идеята на музиката в колата е да доставя удоволсрвие на шофьора а не на пешеходците :)
Монтирал съм доста такива и собствиниците са много доволни а и на мен ми харесват като звук (лично мнение)
А ако искаш да ти е свободен багажника и тези не са ти достатъчни бутай и един суб free air и си готов за подвижна дискотека :twisted:

Потребителски аватар
Amorphiss
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Amorphiss » Пон 11 сеп 2006 0:34

Това че 2х10"свирят по добре от 1х12" е точно така защото времето за реакция на шпулите е по малко заради диаметъра и респективно тежестта им.Резултата е по-плътен и отсечен бас а не характерното плющене при динамични баси в ниския честотен диапазон когато големия говорител не може да реагира адекватно

Потребителски аватар
DragoGT
1/8 перничанин
1/8 перничанин
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот DragoGT » Пон 11 сеп 2006 8:44

и не усилвай усилвателя до край че ще ги изпечеш!

мисля че ще си доволен
няма да е като със съб но ще е доста приличен звука

аз съм с два 20см + един 38 съб на кората
и понякога изключвам съба когато воза хора които не им понася
и пак им е силно ... :)

Потребителски аватар
rusiq_24
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот rusiq_24 » Пон 11 сеп 2006 13:15

Благодаря ви колеги :beer Ами ще ги взема така или иначе са ми влязли в главата а за това да усилвам стъпалото до края знам че ще ги измуша.На това за регулиране има разграфено NORMAL мисля от там нагоре да не го бримча че този усилвател взема вече първата си жертва една 12ка задра :oops: Идеята ми е да си направя качествен сараунд в колата и с приличен бас разбира се а не да карам бавно покрай заведенията с отворени прозорци и дрънчаща от бас кола.Това за мен е простотия :evil: А както казах си искам целия багажник затова май това е най добрия избор за тези парички :wink:

Потребителски аватар
rusiq_24
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот rusiq_24 » Съб 23 сеп 2006 22:50

Днес си ги купих най после и да ви кажа съм много доволен от покупката.Наистина са много добри но определено усилвателя ми е доста по мощен от тях и се наложи да го намалям много преди NORMAL .Не е нещо кой знае какво но съм впечатлен от кристалния звук който изкарват и хубав плътен бас,и най вече си имам цял багажник и хубава музичка :banana

parazit25

Мнениеот parazit25 » Нед 24 сеп 2006 11:19

Честито и със здраве да си ги слушаш. Добра покупка. :D

Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”