естествено ще сложа и два по малки говорителя на вратите както и евентуално някакви "пищялки" на вратите.благодаря предварително!
achodemo написа:pioneer GM-T5300 /5400 включен на мост е направен точно за твоя говорител.
Xmaster написа:5300 е силен за 307,308Ф!
achodemo написа:pioneer GM-T5300 /5400 включен на мост е направен точно за твоя говорител . Ако искаш да захранваш и още два говорителя във вратите ще ти трябва още един такъв усилвател . Ако искаш добра музика не се занимавай със четери канални усилватели и да се опитваш да захранваш и суб и говорители във вратите !
cyberjack написа:A говорителите които искам да сложа във вратите са по 10ина СМ. Чак такъв проблем ли ще е ?
achodemo написа:Точно този 5300 си постига 350 реални без проблем , измервано е. Аз имам TS-W307D2 който по паспорт издържа 400вата рмс и само веднъж съм го издувал с този усилвател на 80% и леко подмириса говорителя ,но не изгаря. Този говорител и този усилвател са от един клас и са си проектирани ,както вече казах, точно един за друг и се покриват като параметри .
nikolaitabakow написа:achodemo написа:Точно този 5300 си постига 350 реални без проблем , измервано е. Аз имам TS-W307D2 който по паспорт издържа 400вата рмс и само веднъж съм го издувал с този усилвател на 80% и леко подмириса говорителя ,но не изгаря. Този говорител и този усилвател са от един клас и са си проектирани ,както вече казах, точно един за друг и се покриват като параметри .
1 х 317w (Bridge 4 ohm /10% THD) Да не мислиш,че си го измуквам от пръстите.Това е извадка от сайт български направили замервания от усилватели нисък до най-висок клас...
Gigabyte написа:Кога колата ти ще изкара стабилни 14.4волта ,че не ми е ясно? Затова и човека ги замерва на 12v ,за да има по-реална представа
Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 12 госта