Съвет за елипси !
Съвет за елипси !
Здравейте колеги, преди известно време имах HERTZ DCX 690 в голфа отзад на кората, но не останах доволен от тях и последствие ги продадох и сега нямам никакви елипси отзад на кората а само 2 дупки ... реших да си купя нови елипси но без прочутите HERTZ DCX 690 ... така че някой ако може да ми предложи нещо което да вади хубава приятна музика ще съм му благодарен цената която мога да си позволя е 100лв максимум 120лв ... 

-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Съвет за елипси !
http://aval-bg.com/car-audio/ground-zer ... gzif-6904x Пробваи с тези. Може да ти харесат.Аз лично съм с тези хертзове къде си ги продал и съм си много доволен приличен бас и високи нямат грешка. 

-
- Автомобил:
- Двигател:
Тези елипси са едно от най доброто ноето може да очакваш като от елипси. Кое точно не ти харесваше? С какъв плеър си? Има доста по-мощни елипси но след като ги храниш само с плеъра ефекта най много с по-мощни да е отрицателен. Херца има до някъде приличен бас среда и високи, другия варянт е сони, с техните хоп мембрани може да изкараш повече бас но средите са им мнго зле, високите са остри и груби.
Стига с тази глупава марка Граунд Зеро! Тези елипси ще стирят точно колкото някой смотан тъндър за 20-30лв. Само дето тъндъра ще е изработен от далеч по качестени матеряли и реално ще има повече инвестирани средства в него от колкто в тия ламарини! Ако ще предлагаме такива аудио компонененти, то тогава аз след като съм представител на Бошман щях да ги предлагам във всяка тема. Защо ли не го правя? На тази марка говорител да кажим бас, ако е 300лв, е абсолютно равностоен на тъндър/магнат за 100лв.
Изказах се остро но накрая вече дойде това време за да го направя, след като във всяка тема предлагате тази марка, а реално тя е уникално "насрана" при това цените им хрърват...
Стига с тази глупава марка Граунд Зеро! Тези елипси ще стирят точно колкото някой смотан тъндър за 20-30лв. Само дето тъндъра ще е изработен от далеч по качестени матеряли и реално ще има повече инвестирани средства в него от колкто в тия ламарини! Ако ще предлагаме такива аудио компонененти, то тогава аз след като съм представител на Бошман щях да ги предлагам във всяка тема. Защо ли не го правя? На тази марка говорител да кажим бас, ако е 300лв, е абсолютно равностоен на тъндър/магнат за 100лв.
Изказах се остро но накрая вече дойде това време за да го направя, след като във всяка тема предлагате тази марка, а реално тя е уникално "насрана" при това цените им хрърват...
Колега просто като ги купих и монтирах свириха тия херцове но единия гъгнеше фабрично когато е намалена музиката се чува как гъгне, дращи някак си ... като усиля се оправяше обаче като седна отзад и се усеща как единия не вади същия звук като другия просто имаше дефект аз с това си го обеснявам, не съм объркал + и - всичко вързах както трябва дори си мислех че е от самия канал на Сд-то размених каналите пак така се чуваше ... 

-
- Автомобил:
- Двигател:
Сигурно си отцелил дефектни елипски. Ако искаш пробвай с граунд зерото може да ти харесат повече.

- martin_072
- Автомобил: Seat Ibiza GLXI Audi A4
- Двигател: 1.8 ABS 1.8t
- Контакти:
Колега,преди месец и половина си взех Thunder за 33лв. чисто нови и съм много доволен свирят доста доволно,макар доста хора да са негативно настроени към тази марка говорители..но за тези пари са бомба
-
- Автомобил:
- Двигател:
Занимавам се от страшно много време с кар аудио и съм пробвал много неща. Казах кое е най подходящо. Нека все пак да кажи колегата от какво не е доволен точно.
- Gigabyte
- Автомобил: neko drugo
- Двигател: vaprosche

Pioneer A6903 препоръчвам аз

- radi_nrj
- Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
- Двигател: AEL ALH
Ivelinch0 написа:когато е намалена музиката се чува как гъгне, дращи някак си ... като усиля се оправяше
Това противоречи на почти всякаква логика. Единственото, което ми идва на ум е лош контакт някъде. Може да е имало лоша спойка на единия от "мустаците", което всъщност се оправя за 1 мин.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Може би става въпрос за разцентрован говорител. Най вероято това е проблема който е бил фабричен. При ниски нива закача намотката в някоя междина на магнита и от там дере, при по-високи нива това изчезва частично за сметка на чувствителността и тембъра. Според мен пробвай с читави такива и кажи как е.
Здравей колега,
мога да ти предложа ето тези елипси на DLS 960. Давам ти ги на цена,която е за по-ниския клас DLS 260. Точно за този клас елипси ти гарантирам,че са изключително качествени.Поптай някой ,който разбира от музика и ще видиш какви ще са отзивите.Абсолютно нови са.Цената им е 160 лв.Ако имаш интерс,пиши ми от къде си.Може да измислим нещо по доставката.
мога да ти предложа ето тези елипси на DLS 960. Давам ти ги на цена,която е за по-ниския клас DLS 260. Точно за този клас елипси ти гарантирам,че са изключително качествени.Поптай някой ,който разбира от музика и ще видиш какви ще са отзивите.Абсолютно нови са.Цената им е 160 лв.Ако имаш интерс,пиши ми от къде си.Може да измислим нещо по доставката.
- patzo_sl
- Автомобил:
- Двигател:
radi_nrj написа:Ivelinch0 написа:когато е намалена музиката се чува как гъгне, дращи някак си ... като усиля се оправяше
Това противоречи на почти всякаква логика. Единственото, което ми идва на ум е лош контакт някъде. Може да е имало лоша спойка на единия от "мустаците", което всъщност се оправя за 1 мин.
А защо не и да е влязло накъкво боклуче в намотките през скапания донапрен,който слагат под пищялките(на мен ми счупиха задното стъкло и са ги напълнили със стъклца,и симптомите са същите)?
П.С.Колгато слагате елипси винаги помислете за покриването им с звукопропосклив плат.Аз не го направих и съжалявам.Само си представете като карате на отворени прозорци,въздуха(с всечкия прах и боклуци)влиза и се спира в задното стъкло,и от там всичката гняс в говорителите.
Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”