Сервиз за монтиране на аудио системи

Силна музика, видео и навигация във Вашия Volkswagen
Потребителски аватар
basketwarrior
Автомобил: Passat B5 variant
Двигател: 1.8T APU

Сервиз за монтиране на аудио системи

Мнениеот basketwarrior » Вто 12 юли 2011 23:29

Скоро ще разполагам с Б5-чка комби.Искам ако може някой колега да ми каже сервиз в София в който ще ми направят аудиото по мое усмотрение.Идеята ми е да сменя оригиналните колони (това мога и сам) и да добавя още няколко.Но тъй като искам да ги вградя в корите на вратите ми трябва сервиз който да може да го направи и да не си остави ръцете.Виждал съм някъде в интернет как на някакъв пич бяха направили шперплатова кутия, сложили вътре високоговорителя и така 4 пъти (по веднъж на всяка врата).Вграждат го вътре във вратата и от 4 колоните му станали 8.За ония големи цилиндрични кутиища дето като застане някой до мен му вибрират стъклата и дума не става.Благодаря на всички. :kissy:

Потребителски аватар
radi_nrj
Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
Двигател: AEL ALH

Re: Сервиз за монтиране на аудио системи

Мнениеот radi_nrj » Сря 13 юли 2011 8:22

А за какво са ти 8 говорителя? Като цяло предните са ти най важни защото ти тях ще слушаш и може да си спестиш куп главоболия като ги смениш с по-качествени. Също така да предвидиш плеър с изходи външен усилвател за тях.

Потребителски аватар
basketwarrior
Автомобил: Passat B5 variant
Двигател: 1.8T APU

Re: Сервиз за монтиране на аудио системи

Мнениеот basketwarrior » Сря 13 юли 2011 13:48

защото много държа на съраунда...мразя да усещам как ми се набива един високоговорител в мозъка 8)

Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”