JVC панел хора, помагайте. Помни единствено и само станциите на радиото, никакви настройки на звука, нишо друго,всеки път като го пусна,докато зацепи вътре СД-то,да ми даде поне да си избирам на коя песен,минава пвоече от минута. Това е винаги,след като извадя ключа от стартера,защото само при ключ в стартера (не зависимо дали е запалена колата) работи сд-то.
Четох и препрочетох описанието към панела-ни-що!
Има ли изход или всичко е било свързване и сега да духам супата?
10х!
Проблем - CD/MP3
- stanimir
- Автомобил:
- Двигател:
Проблем - CD/MP3
Последна промяна от stanimir на Вто 03 окт 2006 16:51, променено общо 1 път.
- stanimir
- Автомобил:
- Двигател:
niks76 написа:отзад на касетофона имаш жълт и 4ервен кабел за захранването,жълтия го премести при 4ервения и ште ти работи постоянно касетофон4ето(не само на контакт)и може би проблема ште се реши
стига бе, братле!ти ме уби? Обаче-отзад къде,зад самата кутия на панела ли ли

там не пипамв ече,не мога да се оправя,сякаш...
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
там след евробуксатаstanimir написа:niks76 написа:отзад на касетофона имаш жълт и 4ервен кабел за захранването,жълтия го премести при 4ервения и ште ти работи постоянно касетофон4ето(не само на контакт)и може би проблема ште се реши
стига бе, братле!ти ме уби? Обаче-отзад къде,зад самата кития на панела ли ли![]()
![]()
![]()
там не пипамв ече,не мога да се оправя,сякаш...
- stanimir
- Автомобил:
- Двигател:
[quote="Stivi"]Най-вероятно не е свързан постоянния /+/ и затова не работи без ключ и няма захранване на паметта за настройките. Ако не си наясно най-добре мини през някой сервиз за монтаж да ти го вържат както трябва![/quote
10х!Така и ще направя,мей би; Благодаря,че ме обнадеждихте,аз мислих, че ще си стои така. А е много,ама много досадно,всееееееки път едни и същи настройки,само да ида до магазина(махам ключа) и бум,пак върти-сучи...
10х!Така и ще направя,мей би; Благодаря,че ме обнадеждихте,аз мислих, че ще си стои така. А е много,ама много досадно,всееееееки път едни и същи настройки,само да ида до магазина(махам ключа) и бум,пак върти-сучи...
-
- Автомобил: Vw Vento
- Двигател: 1.8 ABS 1992
Значи стандартно вградените или оригиналните касетофони или CD плеари са направени да се включват като се даде на контакт но се побългаряват и се прави да работят постоянно, а именно и когато автомобилът не е на контакт. Отзад на евробуксата имаш един жълт, един червен, един син и един черен кабел. Свързваш жълтия и червения на едно към + и черния към -. Синия ти е оперативна верига или за моторна антена, тоест ако имаш усилвател можеш да го използваш за включване на усилвателя. Тва е начина за свързване.
-
- Фотограф на VWClubFest
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”