значи решил съм да си направя перфектна музика
спрях се на двд Kenwood KVT-M707/Y не можах да сложа линка от авител
но от там нататък незнам мисля за нещо такова но на голф 2 незнам как да стане и съответно да ми препоръчате наи доброто стапало без претенции за цената 10х предварително
бе то хубаво ама уточни какво искаш - най-мощното стъпало или най-качественото?
във всички случаи ти препоръчвам да отидеш до някоя от фирмите занимаващи се професионално с такива неща и да им оставиш колата за няколко дена.
така ще направя но те естествено ще ми продадат наи скъпото а не винаги наи скъпото е наи добро а пък става дума за доста пари ходих и питах и това за което става дума ми казаха някаде към 5500 лева попринцип на мен ми харесаха консумативите но аз нищо не разбирам за това се обърнах тук към вас
wow за тия пари много неща могат да се направят
можеш ли да пуснеш тук отделен списък с нещата и цените на всяко
(важно е и точен модел да посочиш) и ще ти се каже дали е добре или може нещо по-добро за тези пари
аз лично ако давах толкова пари щях да отида до Русе...
там има един човек дето ще ти направи колата перфектна
лично съм виждал чудеса които прави и скоро ще поръчвам при него музика
ами те ми казаха че колата ще стане двуместна и да забравя за багажник но ще е нещо от сорта на снимката която постнах по горе
а за нещата консумативите ще е по късно щото пише всичко и наи малкото кабелче и са 3 листа А4 ще ги сканирам !
DragoGT написа:аз лично ако давах толкова пари щях да отида до Русе... там има един човек дето ще ти направи колата перфектна лично съм виждал чудеса които прави и скоро ще поръчвам при него музика