Цялостно озвучение на автомобила. Къде в Пловдив?

Силна музика, видео и навигация във Вашия Volkswagen
KENTAWAR
Автомобил:
Двигател:

Цялостно озвучение на автомобила. Къде в Пловдив?

Мнениеот KENTAWAR » Нед 08 окт 2006 16:24

Тъй като си взех новото возило без музика с цел да не плащам нещо което ще сменям после онези "СЛАДУРИ" от завода производител са спестили и кабелаците за стереото даже и колони не са ми сложили нищо че ги пише че ги има фабрично. Та мисълта ми е къде в Плд (най-удобно ми е) могат да ми монтират всичко т.е. аз СД, Бас каса и усилвател си имам но кабели и колони ми трябват. Предложиха ми в Деком но незнам да не ми смъкнат кожата от гърба. Сам не се наемам че още ме е жал за голфето кат знам че ако ме нервира някоя кора и ще тичам до Хаас за нова :lol: . Цаком идеи и предложения.

Потребителски аватар
POLO PAVLETI
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот POLO PAVLETI » Нед 08 окт 2006 17:03

Незнам точно адреса в Пловдив но Момчето ми е приятел ,казва се Емре исе занимават с озвучаване от години :) Баща му е от първите официални вносители на Пайнер за България,сега естествено внасят други марки Orion JL Audio и други такива. Понеже не знам адреса ще ти дам телефона му да звъннеш и да се разберете :wink: 0896607010 тези хора ще ти свършат работа :D

Потребителски аватар
Vasseto
Автомобил: Passat B7 Passat B5_5 Jetta V
Двигател: CFFB AVF BXE

Мнениеот Vasseto » Нед 08 окт 2006 21:52

Ела при мен бе.Аз ща ти го окабеля.Мога и да поорежа тук там нещо ама няма да се вижда,обещавам.

П.С. Питай за цената в деком.

Потребителски аватар
nero
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот nero » Нед 08 окт 2006 22:04

Vasseto написа:Ела при мен бе.Аз ща ти го окабеля.Мога и да поорежа тук там нещо ама няма да се вижда,обещавам.

аз също мога да се включа. до сега всичко сам съм си правил, както на мен така и на мои приятели и познати.

KENTAWAR
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот KENTAWAR » Пон 09 окт 2006 9:20

Абе то и сам ще се справя ама ме е грях зарад колата на 2-ката що кабел и що глупости съм прекарвал и слагал ама тука нещо ме е шубе да пипам аммм ще видим днеска мисля да отскоча до Деком и да питам.

Потребителски аватар
LILO&STICH
ябълката на раздора
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот LILO&STICH » Пон 09 окт 2006 12:10

питай Роси я молих веднъж да мине през Емре да вземе 1 туба за Поло Павлети.Мисля че ще ти помогне доста :wink:

Потребителски аватар
_WV_
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот _WV_ » Пон 09 окт 2006 13:43

ако искаш качествен монтаж на разумна цена,обърни се към
AUDIO SPIRIT :!: бул. "шести септември" 37а търсиш Олег.
Разгледай моята кола е правена там.

KENTAWAR
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот KENTAWAR » Сря 11 окт 2006 16:31

Vasseto написа:П.С. Питай за цената в деком.

Ами цената в деком е под 200 лв за монтаж точно не казаха че кат се разглоби тогава ще се види на място, но в цената влизат кабели за усилватела, букси, кабели за колони и монтаж и демонтаж на кори, табло и незнам още кво ще свалят (дано да не се разтропа след това). Колонките отделно струват кум 150 лв. компл. 2бр. баси и 2бр. пищялки по 2 за отпред и отзад = 300лв. Така че казаха да приготвя 500 левчета и да се обадя ден два по рано за час.
Другите не съм ги проверил че сега нямам никво време и незнам кога даже ще имам да сложа музиката. и се мъча с едно МП3 със слушалки малиии ужас е.
Мерси за предложенията. :lock:

Потребителски аватар
nero
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот nero » Чет 12 окт 2006 22:15

:shock според мен откажи се за Деком докато е време, провери и някъде другаде. Аудиоспирит е добро предложение!!

Потребителски аватар
zexer
Автомобил: Golf2
Двигател: 1.3 MH
Контакти:

Мнениеот zexer » Чет 12 окт 2006 22:27

За пловдив

http://www.vg-sound.com/
/страницата не е пълна но поне има има инфо за адрес телефо и т.н./
Намира се в капана /провери адреса в bgmaps.com/ .. още известно и като мазазина на Pioneer.
Аз само съм копувал от тях и съм си го монтирал сам, но знам че работят много професионално /при желание от твоя страна и съответното заплащане естествено/

Потребителски аватар
lz1kka
Автомобил: Audi S7
Двигател:
Контакти:

Мнениеот lz1kka » Съб 14 окт 2006 10:14

Всъщност вместо да отварям нова тема реших да се намеся в тази... понеже и аз си купих чейнджър за пасатчето, се чудя къде да отида да ми прекарат кабелите от касетофона до багажника. Не е голяма философия ама май ще падне здраво разглобяване на таблото. Тъъ... понеже пластмасите на VW са невероятно чупливи ми се иска да отида при някой който вече го е правил това упражнение и знае как се свалят кори и табла а не да ми ги върне изпочупени. Освен това мерака ми е да отида и да ми го направи веднага а не да ми каже ела след 2 дена да си я вземеш :lol: Става въпрос отново за Пловдив така, че ще се радвам за още някой съвет...

ТенКю!

Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”