Цялостно озвучение на автомобила. Къде в Пловдив?
-
- Автомобил:
- Двигател:
Цялостно озвучение на автомобила. Къде в Пловдив?
Тъй като си взех новото возило без музика с цел да не плащам нещо което ще сменям после онези "СЛАДУРИ" от завода производител са спестили и кабелаците за стереото даже и колони не са ми сложили нищо че ги пише че ги има фабрично. Та мисълта ми е къде в Плд (най-удобно ми е) могат да ми монтират всичко т.е. аз СД, Бас каса и усилвател си имам но кабели и колони ми трябват. Предложиха ми в Деком но незнам да не ми смъкнат кожата от гърба. Сам не се наемам че още ме е жал за голфето кат знам че ако ме нервира някоя кора и ще тичам до Хаас за нова
. Цаком идеи и предложения.

- POLO PAVLETI
- Автомобил:
- Двигател:
Незнам точно адреса в Пловдив но Момчето ми е приятел ,казва се Емре исе занимават с озвучаване от години
Баща му е от първите официални вносители на Пайнер за България,сега естествено внасят други марки Orion JL Audio и други такива. Понеже не знам адреса ще ти дам телефона му да звъннеш и да се разберете
0896607010 тези хора ще ти свършат работа 

- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
-
- Автомобил:
- Двигател:
Vasseto написа:П.С. Питай за цената в деком.
Ами цената в деком е под 200 лв за монтаж точно не казаха че кат се разглоби тогава ще се види на място, но в цената влизат кабели за усилватела, букси, кабели за колони и монтаж и демонтаж на кори, табло и незнам още кво ще свалят (дано да не се разтропа след това). Колонките отделно струват кум 150 лв. компл. 2бр. баси и 2бр. пищялки по 2 за отпред и отзад = 300лв. Така че казаха да приготвя 500 левчета и да се обадя ден два по рано за час.
Другите не съм ги проверил че сега нямам никво време и незнам кога даже ще имам да сложа музиката. и се мъча с едно МП3 със слушалки малиии ужас е.
Мерси за предложенията.

- zexer
- Автомобил: Golf2
- Двигател: 1.3 MH
- Контакти:
За пловдив
http://www.vg-sound.com/
/страницата не е пълна но поне има има инфо за адрес телефо и т.н./
Намира се в капана /провери адреса в bgmaps.com/ .. още известно и като мазазина на Pioneer.
Аз само съм копувал от тях и съм си го монтирал сам, но знам че работят много професионално /при желание от твоя страна и съответното заплащане естествено/
http://www.vg-sound.com/
/страницата не е пълна но поне има има инфо за адрес телефо и т.н./
Намира се в капана /провери адреса в bgmaps.com/ .. още известно и като мазазина на Pioneer.
Аз само съм копувал от тях и съм си го монтирал сам, но знам че работят много професионално /при желание от твоя страна и съответното заплащане естествено/
- lz1kka
- Автомобил: Audi S7
- Двигател:
- Контакти:
Всъщност вместо да отварям нова тема реших да се намеся в тази... понеже и аз си купих чейнджър за пасатчето, се чудя къде да отида да ми прекарат кабелите от касетофона до багажника. Не е голяма философия ама май ще падне здраво разглобяване на таблото. Тъъ... понеже пластмасите на VW са невероятно чупливи ми се иска да отида при някой който вече го е правил това упражнение и знае как се свалят кори и табла а не да ми ги върне изпочупени. Освен това мерака ми е да отида и да ми го направи веднага а не да ми каже ела след 2 дена да си я вземеш
Става въпрос отново за Пловдив така, че ще се радвам за още някой съвет...
ТенКю!

ТенКю!
Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”