Значи проблема е следния. Радиото ми от известно време не хваща добре, Фреш, сити и др. станции.Когато пусна фаровете(ксенон ако има значение) става още по зле... Антената си е на мястото,вс. ми изглежда наред.Но от какво може да е?
ЦД-то е Блаопункт на около година и до сега съм нямал проблеми.

Проблем с радио на голф3
- digenchev
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Проблем с радио на голф3

- lent
- Автомобил:
- Двигател:
Еми,хайде - помисли малко!Може да е от 3 причини:
1)Проблем с ел.инсталацията на автомобила;
2)Проблем със захранването на плеъра ти - ако няма хубав филтър на захранването;
3)Проблем с антената - или някъде по кабела липсва оплетка,или тунера не работи както трябва.Ако евентуално си с електронна антена - може и там да е приината.Говоря за тези електронни антени,които ги продават по магазините за 5-10лв.Проблем също може да има,ако си с оригиналната антена - тя мисля е с вграден усилвател,та може и той да създава грижи.
Трябва да си направиш някои експерименти и на принципа "проба - грешка" да локализараш възможно по-точно източника на смущенията.А какви са те знаеш само ти,защото това изказване "става още по-зле" не знам как да го разбирам.Защото има различни по вид и характер смущения.Кажи по-точно какво се чува.
1)Проблем с ел.инсталацията на автомобила;
2)Проблем със захранването на плеъра ти - ако няма хубав филтър на захранването;
3)Проблем с антената - или някъде по кабела липсва оплетка,или тунера не работи както трябва.Ако евентуално си с електронна антена - може и там да е приината.Говоря за тези електронни антени,които ги продават по магазините за 5-10лв.Проблем също може да има,ако си с оригиналната антена - тя мисля е с вграден усилвател,та може и той да създава грижи.
Трябва да си направиш някои експерименти и на принципа "проба - грешка" да локализараш възможно по-точно източника на смущенията.А какви са те знаеш само ти,защото това изказване "става още по-зле" не знам как да го разбирам.Защото има различни по вид и характер смущения.Кажи по-точно какво се чува.

-
- Автомобил:
- Двигател:
Най-веротно недобре вързана антена, прегорял кабел, кофти захранване на плеъра.
- digenchev
- Автомобил:
- Двигател:
Антената ми е оригинална на тавана.Имаше някаква кутийка на трая на кабела,която се захранва с + от контакт, Някакъв вид усилвател може би.Махнах го понеже от едната страна Екрана му се беше разплел и опираше по корпуса.Но пак си е същото. Забелязах че когато е намалено е започнало да се чува едно жужене когато давам газ.Ако си пусна едни нов захранващ кабел, дали ще се оправи? и от къде да го взема най-добре от акумулатора или някаде от таблото с предпазителите.
Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”