Имам питане за свързване на CD колата.
CD-то е LG LAC 7710R
При вадене на ключа губи настройките си. Стандартен проблем, за който тук е писано, но имам въпрос относно двете решения на проблема.
Вариант 1: Жълта и Червена жица се свързват заедно - работи и без ключ в контакта и пази настройките.
Вариант 2: Местата на Жълтата и Червената жица се разменят - работи само с ключ и пази настройките.
Вариант 1 ми допада, но въпроса ми е дали има постоянна консумация (24 часа) от страна на CD-то, и ако е така то как се отразява на акумулатора ??? Кой от двата варианта е препоръчителен ?

Свързване на CD в Golf III
- parno
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Свързване на CD в Golf III
2рия вариант по-добре
ако искам да свири музика докато не съм в колата слагам в патрона малка отвертка
става пак и не си оставям ключовете в патрона че бързо ще ти я гепат ако някой ти иска колата
ако искам да свири музика докато не съм в колата слагам в патрона малка отвертка
става пак и не си оставям ключовете в патрона че бързо ще ти я гепат ако някой ти иска колата

- JaDaWiN
- Автомобил: [VW Golf 3][VW Passat B5.5]
- Двигател: [AHU 1996 ][AVF 2002]
При мен е вариант 1 и нямам проблем. Дори да има някаква консумация не вярвам да е чудовищна.
А относно отвертките в контакта, не ми се струва безкрайно удобно.
А относно отвертките в контакта, не ми се струва безкрайно удобно.
- the_FAN76
- Автомобил: VW Golf III 1.4
- Двигател: ABD 1993
- Контакти:
Вързах го по Вариант 1.
Явно и при двата метода има някаква постоянна консумация за да може CD-то да помни настройките.
Така финтирам опцията да ръчкам по контактния ключ
Ако все пак някой има идея за каква консумация иде реч и проблем ли е такова свързване ще се радвам да го сподели
Явно и при двата метода има някаква постоянна консумация за да може CD-то да помни настройките.
Така финтирам опцията да ръчкам по контактния ключ

Ако все пак някой има идея за каква консумация иде реч и проблем ли е такова свързване ще се радвам да го сподели
- kpuck0o
- Автомобил:
- Двигател:
Колега изобщо не се притеснявай,аз моите ги вързах по същия начин.Кабела на паметта го вързах към кабел,в който постоянно има ток и така.А консумацията е минимална,само колкото да ти свети например часовник или там каквото имаш на дисплея,така че няма страшно. 

Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”