Благодаря предварително

pavel_andreev написа:По-голям ти е проблема с CAN Gateway модула. Виж това и не слушай простотиите на EOS:
http://www.my-gti.com/1101 (Upgrading 2nd generation radios (RCD 300, RCD 500) to 3rd generation (RCD 210, RCD 310, RNS 310, RCD 510) power drain issue)
По принцип може да стане без подмяна. Твоят автомобил е "граничен" т.е. може да са сложили и новия модул. Разбира се много лесно. Ако след една нощ паркирал автомобил ти е изтощен акумолатора - значи трябва да сменяш CAN Gateway.
Ако имаш какъв и да е проблем с RNS510 можеш да ми пишеш - ще ти помогна с удоволствие и без никакви користни цели.
* This problem does now affect the RNS 510 if the firmware is upgraded to 2660 or higher. The RNS 510 will exhibit the same problems as the RCD 210, RCD 310, RNS 310 and RCD 510 and requires the CAN bus gateway to be upgraded.
Извинявай,но ти нещо адвокат ли си миpavel_andreev написа:Приятелю не слушай Lilo&Stich - тези младежи често ЦЕЛЕНАСОЧЕНО (нарочно) пишат глупости, особено по отношение на музики и навигации.
добре че друго не ти се е извилоbnick написа:Запали ми се главата от четене за този CAN Gateway. Чета на доста места че при RNS 510 MFD3, със сигурност от версия С нагоре и при фърмуеър над 2660 няма проблем и със старите CAN Gateway. Утре ще отида да ми кажат кой ми е номера на CAN ....
Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 8 госта