Здравейте,
Знам, че има доста форуми само за това, но там инфото е прекалено много и прекалено неясно.
Въпроса ми е дали някой се е сблъсквал с качване на карти на горното устройство и дали случайно има карти с повече от 53% покритие.
Също така може ли да ми препоръчате магазин с качествени аксесоари за ТТ, трябва ми кабел за връзване към PC.

Въпроси около ТомТом XL
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Въпроси около ТомТом XL
Кабелът е обикновено USB към мини-B USB.
Устройството е кофти, има само 2 GB вътрешна памет и това е.
Не стигат за цяла Европа.
Само за БГ не знам.
Аз имах XL HD Traffic, което с GPRS и показва трафика в реално време.
Ползвах го в УК. Трафикът го товареше ужасно много, рестартираше, забиваше, малко рам, малко памет, слаб процесор.
Успех с твоето устройство!
Устройството е кофти, има само 2 GB вътрешна памет и това е.
Не стигат за цяла Европа.
Само за БГ не знам.
Аз имах XL HD Traffic, което с GPRS и показва трафика в реално време.
Ползвах го в УК. Трафикът го товареше ужасно много, рестартираше, забиваше, малко рам, малко памет, слаб процесор.
Успех с твоето устройство!
- AmW
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Накратко... може да се ползва само в УК нали 

-
- Автомобил:
- Двигател:
Ммм, не, не само там. Просто ти трябва карта. Томтом си имат софтуер за windows, дърпаш го от сайта им, инсталираш, включващ устройството и виж какви опции ще ти даде относно допълнителни карти, държави, региони.
Относно трафик данни през GPRS мисля, че може да се ползва само в някои държави и е абонаментен (платен).
Но ако в съответната държава няма такава услуга това не пречи на устройството да си работи само с GPS сигнал.
Относно трафик данни през GPRS мисля, че може да се ползва само в някои държави и е абонаментен (платен).
Но ако в съответната държава няма такава услуга това не пречи на устройството да си работи само с GPS сигнал.
- AmW
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
До тук положението е :
Изтрих западна европа за да има място за източна, но трябва да се кракне картата което ми дойде в повече и за сега е в шкафа
Изтрих западна европа за да има място за източна, но трябва да се кракне картата което ми дойде в повече и за сега е в шкафа

Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”