Пращене на преден говорител-VW Bora

Силна музика, видео и навигация във Вашия Volkswagen
Потребителски аватар
alexkoleff
Автомобил:
Двигател:

Пращене на преден говорител-VW Bora

Мнениеот alexkoleff » Съб 22 окт 2011 2:07

Здравейте колеги, имам един въпрос към вас. Тази сутрин запалих колата към 7 и както обикновенно си пуснах музиката . Изненадах се много когато изведнъж предна лява колона (оригиналните) пращеше. Пращенето беше когато звука беше тих до среден. Когато усиля звука над средното няма пращене и качеството на звука не се беше променило, т.е. бас и високи си беше както до преди тази сутрин. Сутринта беше към 2 градуса и се чудя дали от студа нещо не се е "свило". Не ми се иска да свалям кората, защото не съм го правил и затова ви питам дали симтомите са ви познати. Ако трябва ще свалям кората-разбира се (има ли щипки по кората или са само болтове). Ще съм благодарен на всякакви преположения. Благодаря ви предварително.

RESPECT.

Потребителски аватар
vw123
Автомобил:
Двигател:

Re: Пращене на преден говорител-VW Bora

Мнениеот vw123 » Нед 18 дек 2011 1:41

Може да е било моментно, примерно като смущение. Ако решиш да сваляш кората http://forums.vwvortex.com/showthread.p ... -mirror%29 посети този сайт.

Потребителски аватар
topito
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот topito » Пет 23 дек 2011 9:39

Не се очайвай колега,нормално е,говорителят си заминава.Така са всички VW-Golf-4,BORA,Passat-4,-5,Skoda-fabia.Всички тези ползват едни и същи говорители и проблемите са точно такива,но се сменят,предлагат се и оригинални говорители и заместители,доста съм сменил. :beer

Потребителски аватар
deversant
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот deversant » Пет 23 дек 2011 10:16

Най-вероятно е било моментно.Но все пак говорители от приблизително 2000-та година.
Тога е имало цд-та,4х40W...4x45w и колконките са правени за такава мощност.Реална мисля беше 4х18w
Сегашните ЦД-та са от 4х50w..4х60w,реални 4х22w...4х27w.Говорителите са си на някакво време все пак,и не се знае доколко могат да носят тази мощност.Доста са свирили,хартиени са...има и фактори като:слънце,влага... (Иначе аз съм си доста доволен от оригиналните),засега си ги слушам!Ако някой ден ми изпаднат едни 500-600лв бих ги сменил с DLS R6a :да:

Потребителски аватар
topito
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот topito » Вто 03 яну 2012 10:04

Така е колеги няма нищо вечно,пък стигне ли се до подмяна изборът е голям,според това колко ти се дават и каъв звук искаш да чуеш.Но мисля,че съществуват и други качвствени марки освен DLS,които не са толкова скъпи.

Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”