Направил съм една галерийка, в която може да проследите какво се случва с багажника на Vento-то. Реших малко да го освежа, че ми писна както беше преди. Ето какво съм направил досега (през 3-4 дни качвам и новите актуални снимки):
http://music-lab.hit.bg/
Проектче... музика!
- Vento
- Автомобил: Vento+Golf 2+Golf 3
- Двигател: ABS+ABF+ABV
Проектче... музика!
Последна промяна от Vento на Пон 20 фев 2006 1:59, променено общо 2 пъти.
- Vento
Днес имам много важно развитие по музиката!
Купих си генератор от няквo мощна VW - 120А е... Супер щастлив съм, защото на всичкото отгоре и ще стане за моята кола почти без преправяне в захващането - май от VR6 бил.
Наложи се да ходя чак до Дупница и да се изръся бая кинти, ама си струва определено!
Че с тоя 70А сега не се живее... Тия дни ако го монтирам ще пиша, иначе и по багажника работя по малко, ще кача снимки тия дни...
И си взех още едно player-че от любимите ми "златни години" на Pioneer - а именно великото моделче DEH-P9000R с вградено DSP.
Абе въобще..... голям ден днес!

Купих си генератор от няквo мощна VW - 120А е... Супер щастлив съм, защото на всичкото отгоре и ще стане за моята кола почти без преправяне в захващането - май от VR6 бил.
Наложи се да ходя чак до Дупница и да се изръся бая кинти, ама си струва определено!

И си взех още едно player-че от любимите ми "златни години" на Pioneer - а именно великото моделче DEH-P9000R с вградено DSP.

Абе въобще..... голям ден днес!

- Vento
Оффффф, нов проблем!
Досега бях убеден, че искам целият багайник да е тапициран в жълто, каквато е баскасата. Сега обаче жената ми пусна мухата да е кремаво-бяла кожа... Аз пък гледам последните списанията за крясъците в модата на car-audio-то и всички са луднали по тигровите шарки и аз също много се зарибих..... Много яко стои целият багажник тигрово! както каза един приятел - "много е пезевенско!"
Което и ме кефи де...
И сега не знам... ще се поколебая!
Най мразя като в оная поговорка - "Човек с часовник - винаги знае колко е часът! Човек с 2 часовника - никога не е сигурен!"

Досега бях убеден, че искам целият багайник да е тапициран в жълто, каквато е баскасата. Сега обаче жената ми пусна мухата да е кремаво-бяла кожа... Аз пък гледам последните списанията за крясъците в модата на car-audio-то и всички са луднали по тигровите шарки и аз също много се зарибих..... Много яко стои целият багажник тигрово! както каза един приятел - "много е пезевенско!"

И сега не знам... ще се поколебая!

Най мразя като в оная поговорка - "Човек с часовник - винаги знае колко е часът! Човек с 2 часовника - никога не е сигурен!"

Re: Какво се случва с моя багажник?
Vento написа:Направил съм една галерийка, в която може да проследите какво се случва с багажника на Vento-то. Реших малко да го освежа, че ми писна както беше преди. Ето какво съм направил досега (през 3-4 дни качвам и новите актуални снимки):
http://music-lab.hit.bg/
Какви са тез стириопори ве?
Аз такива слагах зимата да не мразнат стените вкъщи.

Ако сложиш и една ПВЦ дограма грешка нема да има

А сега майтапа на страна идеята е добра има хлебец в нея, ше се радвам да вида финала на таз майстория.
- Vlad777
- King of the Road
- Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
- Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
- Контакти:
Аз отдавна си мисля как да махна задната седалка и да сложа музика на нейно място, но първо трябва да натрупам малко знания.
Имам въпроси re: снимките и изпълнението:
какви плоскости използваш?
ще вграждаш ли в тях говорители?
не са ли много близо усилвателите? как ще се съберат буксите на кабелите?
това с видиите сериозно ли?
Имам въпроси re: снимките и изпълнението:
какви плоскости използваш?
ще вграждаш ли в тях говорители?
не са ли много близо усилвателите? как ще се съберат буксите на кабелите?
това с видиите сериозно ли?

- Vento
Плоскостите са нещо като MDF - 8мм и 19мм, ама му беше друго името - но реално си е 1 към 1 като MDF-a.
Къде да вграждам говорители? Има 2 в таблото, по 1 във всяка от 4-те врати, 2 на задната кора и баскаса, това е. Засега стигат!
Усилвателите са прекалено близо, но няма друг начин... А за клемите има дребни хитрости - мерих - става!
ДА, това с видиите е сериозно! Естествено няма да са 5/50мм, доста малки ще са, но няма начин - изкуството изисква жертви!
Къде да вграждам говорители? Има 2 в таблото, по 1 във всяка от 4-те врати, 2 на задната кора и баскаса, това е. Засега стигат!
Усилвателите са прекалено близо, но няма друг начин... А за клемите има дребни хитрости - мерих - става!

ДА, това с видиите е сериозно! Естествено няма да са 5/50мм, доста малки ще са, но няма начин - изкуството изисква жертви!

- Vlad777
- King of the Road
- Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
- Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
- Контакти:
Ще е интересно ако дадеш детайлна инфо за целия проект - кабели, предпазители, говорители, усилватели, филтри, шумоизолация, монтаж, много снимки и цени
А ние ще гледаме как се прави и ше цъкаме
Много се интересувам, щото мисля и аз скоро да се захващам и искам да съм подготвен. Колебая се дали да не отида във фирма за аудио и да им възложа тази работа, но май сам ще се справя по-добре и вместо да плащам дебело за монтаж
ще мога да си купя хубави компоненти. С търпение и подготовка всичко се постига
П.С. направо един наръчник да издадеш!

А ние ще гледаме как се прави и ше цъкаме

Много се интересувам, щото мисля и аз скоро да се захващам и искам да съм подготвен. Колебая се дали да не отида във фирма за аудио и да им възложа тази работа, но май сам ще се справя по-добре и вместо да плащам дебело за монтаж

П.С. направо един наръчник да издадеш!

Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”