Баса е Pioneer TSW 307D4. Не съм много в час но може би трябва кондензатoр

rollin написа:При мене при удара на баса направо колата както си се движеше с 60км/ч все едно опъвах ръчната
oSViRePql написа:rollin написа:При мене при удара на баса направо колата както си се движеше с 60км/ч все едно опъвах ръчната
![]()
Ами ще го мисля за кондензатор(не китайски)Мерси много за инфото! Може да се заключва стана ми ясно.
L&R написа:Кондензатора подобрява само звученето ще чакаш да ти оправи оборотите
rollin написа:Кондензатора няма нищо общо със звученето той просто "убира" пиковите спадове на ток, и по този начин намлят изкривяванията от усилватела от недостиг на ток.
L&R написа:rollin написа:Кондензатора няма нищо общо със звученето той просто "убира" пиковите спадове на ток, и по този начин намлят изкривяванията от усилватела от недостиг на ток.
помисли още 10 миндали именно това не подобрява звученето
rollin написа:L&R написа:rollin написа:Кондензатора няма нищо общо със звученето той просто "убира" пиковите спадове на ток, и по този начин намлят изкривяванията от усилватела от недостиг на ток.
помисли още 10 миндали именно това не подобрява звученето
Тея кривежи за които споменах мислиш ли че ще ги усетиш на ухо или само уреда ще ги покаже...?
rollin написа:Кондензатора няма нищо общо със звученето той просто "обира" пиковите спадове на ток, и по този начин намлят изкривяванията от усилватела от недостиг на ток.
L&R написа:Кондензатора подобрява само звученето ....
Калоян Кирилов написа:И в крайна сметка какво е решението?
И при мен работата е сходна, без каса оборотите стоят на 900, а с каса на 750-800, а пусна ли фаровете и завъртя ли волана от хидравликата става ужас...
mupk0 написа:....
1 въпрос да задам...нали заряда на земята е 1Ф?Как така тогава кондензатора ще е реално 1Ф,защото доколкото помня от това което ми казваха по електроника е ,че капацитета на земята ,не може да се изравни с този на кондензатора.Тоест 1Ф няма как да е кондензатора?
Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 7 госта