...
- vw_golf_2_Memphis
- Автомобил:
- Двигател:
...
....
Последна промяна от vw_golf_2_Memphis на Пет 21 яну 2011 19:58, променено общо 1 път.
-
- Автомобил:
- Двигател:
-
- Автомобил:
- Двигател:
- gti_power
- Автомобил:
- Двигател:
ами аз мислех над следното решение , набивам цд-то в кутията под кормилото дето седи сервизната книжка с капачето ( за г2 говоря ) прокарвам кабелака до там и цд-то с дистанционно (такова си купих) и там не пипам само ако ще сменям диск
иначе на мястото на касетофона кадето трябва да седи слагам един грозен гнусен избушен ВЕФ и тва е ... но нещо не ми се занимаваше и сега си го нося на гръб в раницата
иначе на мястото на касетофона кадето трябва да седи слагам един грозен гнусен избушен ВЕФ и тва е ... но нещо не ми се занимаваше и сега си го нося на гръб в раницата

- Pichaga
- Антиспамър №1
- Автомобил: Opel Zafira B
- Двигател: Z19DT
- Контакти:
уфф болна тема 2 касетофона отидоха+2 стъкла-нощем пред блока, без панели
сега като пинци разкачам буксата отзад /чакам я да се счупи скоро/ и в чантата, ресетва ти се всичко, псуваш и това е ....
във париж видях в някакъв негърски квартал, готини коли вътре си стоят касетофони цд-та с все панелите, неграта ще шматкат и най-вероятно не се гепи, освен това повечето коли нямаха и аларма /поне лампичка не видях/ то и там има престъпност и кражби , но вероятно на друго ниво
сега като пинци разкачам буксата отзад /чакам я да се счупи скоро/ и в чантата, ресетва ти се всичко, псуваш и това е ....
във париж видях в някакъв негърски квартал, готини коли вътре си стоят касетофони цд-та с все панелите, неграта ще шматкат и най-вероятно не се гепи, освен това повечето коли нямаха и аларма /поне лампичка не видях/ то и там има престъпност и кражби , но вероятно на друго ниво

-
- Автомобил:
- Двигател:
Ей пичове, ако знаете какъв номер съм завъртял. От 2 години имам CD и като му сваля панела му слагам панел "менте" от радио "Респром" става като фабрично. Малко се пасва, ама не не е сложно и става за 15 минути. Даже на няколко пъти се получи като скрита камера. Колеги ми предлагаха да ми подарят техни стари касетофони за да сменя "VEF"-a, а двама даже се опитваха да го пуснат. За сега проблеми няма (да чукна на дърво) кои краде "FEF"-ове. Шубето е голямо, а келепира се не знае! Патентовал съм го
- vw_golf_2_Memphis
- Автомобил:
- Двигател:
...
Последна промяна от vw_golf_2_Memphis на Пет 21 яну 2011 19:57, променено общо 1 път.
- WDW
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
vw_golf_2_Memphis написа:тогава дайте някаква идея как да се запазват настройките....
на мен това ми е по-големия проблем отколкото носенето.
нещо с някаква батерийка на 12В не може ли да се измисли?
Моят не си губи настройките !!!!

Като го вкарам и всичко сам си прави !!!!

Никакъв проблем !!!! Една малка батерийка от дистанционно за алармата ти и си готов !!!!! Само трябва да видиш коя е въпросната верига щот са отделени една от друга !!!!
- DragoGT
- 1/8 перничанин
- Автомобил:
- Двигател:
при мен колоните са хванати отдолу на кората и отгоре просто покриваш с плат
на един приятел на фиестичката (88-ма 1л двигател 15-16/100км
) правихме кора щото старата беше изгнила наполовина
та там сложихме два нормални говорителя магнат нищо особено
но го направихме следната далавера
кората е от два пласта на единия пласт дупките са точно за говорителите и ги слагаме втория пласт са малко по широки дупки слагаме и него и накрая покрихме с черен плат и стана супер въобще не си личи всичко е гладко
при мен малко си личи ако се загледа човек
няма прах по плата където е 15"-та Mr Green Fun
на един приятел на фиестичката (88-ма 1л двигател 15-16/100км

та там сложихме два нормални говорителя магнат нищо особено
но го направихме следната далавера
кората е от два пласта на единия пласт дупките са точно за говорителите и ги слагаме втория пласт са малко по широки дупки слагаме и него и накрая покрихме с черен плат и стана супер въобще не си личи всичко е гладко
при мен малко си личи ако се загледа човек
няма прах по плата където е 15"-та Mr Green Fun
- didodi
- Автомобил: Amarok DOUBLE cab
- Двигател: CSHA 2014
- Контакти:
kolio gigov написа:.... кои краде "FEF"-ове. Шубето е голямо, а келепира се не знае! ...
Aми ако ти разкажа как на един комшия му разпориха с нож гюрука и му изкъртиха барчето на което бяха бутоните за ел.джамовете и то за к'во , за едно смешно радио с топла и студена вода.
Та кво викаш?
За съжеление спасението е само 1 : Каскооооо+ застраховане на музиката. Drive
Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”