Съвет за избор на CD

Силна музика, видео и навигация във Вашия Volkswagen
deni76
Автомобил:
Двигател:

Съвет за избор на CD

Мнениеот deni76 » Чет 08 дек 2011 14:31

Търся съвети какво CD с USB да си взема за около 200-250лв?
http://www.technopolis.bg/b2c/details// ... LCF-600URU
това LG дали е добро............

Потребителски аватар
radi_nrj
Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
Двигател: AEL ALH

Re: Съвет за избор на CD

Мнениеот radi_nrj » Чет 08 дек 2011 21:08

Едно предложение от мен:
http://aval-bg.com/car-audio/pioneer/cd-mp3-players/pioneer-deh-6300sd
Малко над бюджета ама си заслужава парите от всякъде.

LG не са сила в кар аудиото.

Потребителски аватар
deversant
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот deversant » Пет 09 дек 2011 0:07

Ако търсиш плеар с блутут,и не ти се дават много пари за pioneer... тогава LG-то е твоят избор.Ако търсиш усб,и малко по добро звучене се откажи от тази марка! :да:
Има много други плеари,на добра цена!

deni76
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот deni76 » Пет 09 дек 2011 9:28

http://www.technopolis.bg/b2c/details// ... DEH-4300UB
някой има ли някакви коментари за този модел.....

Потребителски аватар
radi_nrj

Мнениеот radi_nrj » Пет 09 дек 2011 10:29

Става ама по-горния модел 6300 дето вече ти предложих ако ти влезнат разни мухи в бъдеще за развитие на системата ще е по-лесно и няма да се налага да го сменяш. Ако искаш нещо просто да свири 4300 е добър вариант, но например този Kenwood е доста по-евтин и като качество и опции почти нямат разлика с 4300 на Pioneer.
http://aval-bg.com/car-audio/kenwood/cd-mp3-players/kenwood-kdc-4051ug

Потребителски аватар
deversant
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот deversant » Пет 09 дек 2011 16:15

Тук два светещи в зелено,все пак караш г3 нали?
http://aval-bg.com/car-audio/alpine/cd- ... e-cde-120r
http://aval-bg.com/car-audio/alpine/cd- ... e-cde-111r

Потребителски аватар
DimitarBT
Автомобил: VW Passat B3
Двигател: 2E
Контакти:

Мнениеот DimitarBT » Нед 11 дек 2011 7:14

колега ако искаш хубава музика в колата-Pioneer,Alpine,Clarion.Особенно по-високите серии на пайнер.Аз от 1-2 години съм с пайнер 8-ма серия от 99-та година и смело мога да кажа,че като качество на изработка,качество на звука и още куп работи превъзхожда много от плеърите днешно производство...помня като го търсих изрових всичко в ебей,мибей и тем подобни...но чакането си заслужаваше
Прикачени файлове
a11828e457ff564dbbcc012403fe6d82.jpg

Zlatina
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Zlatina » Нед 11 дек 2011 8:29

даа,за музика определено се делят на Пайнер и останалите.Независимо колко евтин ще си вземеш,пайнера си е Пайнер....

Потребителски аватар
passenger
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот passenger » Пон 12 дек 2011 9:41

Zlatina написа:даа,за музика определено се делят на Пайнер и останалите.Независимо колко евтин ще си вземеш,пайнера си е Пайнер....

Айде сега ...
Твоя пайнер с едни бюджетни колони ще свири по-зле от едно LG с хубави колони ... варианти много.
Че е добра марка, добра. Просто ти давам пример за да не преклявате с изказванията.
Колегата не споменава дали иска нещо сериозно или не така че ... не се изхъврляйте.
Иначе имам от 6 години LG и като съотношения качество/дизайн/цена е просто перфектно.
Определено за мен като дизайн/вид LG са доста по-напред от Сони и Пайнер. Аз поне по това го избирах.
Когото реша да закова още 1000 лева в музика ще се огледам, ще прочета ще сравня но няма да отида и директно да купя Пайнер.

Zlatina
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Zlatina » Пон 12 дек 2011 9:46

просто слд 6 години LG ти трябва да послушаш на Пайнер,на твоите собствени колони и ще чуеш разликата в динамиката.Що се отнася до дизайн,там естествено всеки си има вкус.Иначе няма какво да прекаляваме,все едно да сравним мерцедес с опел....за всеки влак си има пътници.

Потребителски аватар
passenger
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот passenger » Пон 12 дек 2011 21:32

Не е за дължително ... достатъчно висок клас беше моето CD като го купувах спрямо другите ... да спорим дали моето LG свири по добре от по слаб клас Пайнер е безсмислено и безпредметно. Тогава струваше малко по-скъпо от най евтините пайнери. Прецених че няма да влагам убийствени пари в музика, хареса ми на външен вид и взех него вместо евтин пайнер (един вид с един куршум два заека). Заедно с колоните тубата и усилвателя в момента съм постигнал някакъв звук който ме удовлетворява.
Когато реша да ъпгрейдна музика, заради високите кинти които ще се дават ще послушам повече модели, но не и само Пайнер. Честно казано от това което съм чувал по колите ми се ще да избера BOSE ... дано просто някой път ми се удаде възможност да го купя, да си сложа хубава изолация и т.н.
Но да кажеш че има само пайнер и други ... тц, не съм съгласен. Това че най-евтиния пайнер е по-добър от другите просто без комментар го оставям.

Потребителски аватар
radi_nrj

Мнениеот radi_nrj » Пон 12 дек 2011 21:44

Пасажера, BOSE се предлага само OEM ;) , демек трябва да си купиш кола с BOSE, и да ти кажа не е нищо особено. На A6 BOSE системата е с субуфер в пластмасова кутия :049: :049: :049: с два 13cm говорителя, които даже не са филтрирани и даже от тях се чуват среди :063: :lol .

Иначе аз бих казал Nakamichi и останалите ама доста от вас за тая марка не са чували mhihi mhihi mhihi

Колкото до конкретния случай изброихме вече достатъчно варианти и колегата може да си избере.

andro_
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот andro_ » Пон 12 дек 2011 22:06

Аз също бих препоръчал Pioneer в конкретния случай. Дори и по-евтините им плеъри си имат добро "автомобилно" озвучение, с динамични високи и басови честоти. Когато се ползват вградните им усилватели свирят по-силно от другите разпространени марки. Разбира се имам предвид по-силно на слух, не на сухи ватове. Работят бързо и удобно с флаш памети.

Потребителски аватар
DimitarBT
Автомобил: VW Passat B3
Двигател: 2E
Контакти:

Мнениеот DimitarBT » Сря 14 дек 2011 7:03

radi_nrj написа:Пасажера, BOSE се предлага само OEM ;) , демек трябва да си купиш кола с BOSE, и да ти кажа не е нищо особено. На A6 BOSE системата е с субуфер в пластмасова кутия :049: :049: :049: с два 13cm говорителя, които даже не са филтрирани и даже от тях се чуват среди :063: :lol .

Иначе аз бих казал Nakamichi и останалите ама доста от вас за тая марка не са чували mhihi mhihi mhihi

Колкото до конкретния случай изброихме вече достатъчно варианти и колегата може да си избере.

малко ще се изроди темата...ама като сме тръгнали да говорим за оем музика...bang & olufsen.На А6 буфера е в пластмасова кутия да...но на по-старите аудита.На новите е друга бира.Да не гоеорим че има и по-висок клас от А6.Bose-to mhihi никак не е лоша,но съм имал удоволствието да слушам в а8 с bang & olufsen,направо те пренася в друг свят...

andro_
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот andro_ » Сря 14 дек 2011 21:05

bang&olufsen = philips, в готина опаковка.
Ако си говорим за кар аудио, имаше един модел на кар аудио система Linn, която можеше да се купи само в комплект с някакъв Aston Martin. Това вече е екслузивитет.

Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”