сложих си колони и са шоф.врата вибрира ужасно?!?

Силна музика, видео и навигация във Вашия Volkswagen
Потребителски аватар
dskonnect_night
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

сложих си колони и са шоф.врата вибрира ужасно?!?

Мнениеот dskonnect_night » Сря 14 дек 2011 22:59

След като си сложих колоните,вратата ми започна да вибрира толкова дразнещо,че не я изрържам! Карам POLO GTI,2001г.125кс.1,6,5врати,иначе перфектно. Ноо вратата ме побърква.Дръжката нещо сдаде и е с магия на мястото си,откак свалях кората,но пък тя неможе да изкара вибрация,нали? Най-вече се съмнявам дали не е нещо от стъклото или по-скоро от подпиращите го пластмаси и тези за кората.Чудех се дори и за ламарината,защото като я натисна на едно място над дръжката спира,но уж не е удряна.
На някой случвало ли му се е,да му вибрира вратата,та чак отвън да се чува,че и да дрънчи чак,а преди колоните почти нищо? И от какво е сподед вас? Може ли да е от счупени щипки,уплътнения и подпиращи елементи или е по-скоро ламарината на вратата?? Казвайте, всички отговори ще са ми добре дошли,щото изпадам в истински ужас,като се кача!!

Потребителски аватар
Kun4a
Автомобил:
Двигател:

Re: сложих си колони и са шоф.врата вибрира ужасно?!?

Мнениеот Kun4a » Чет 22 дек 2011 16:55

И при мен има лек шум, но е от тоя найлон дето е между ламарината и кората и понеже е кухо там се чува доста по-внушително. Сваляй, гледай, затягай и ще разбереш какво е.

Потребителски аватар
topito
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот topito » Пет 23 дек 2011 9:20

Колега,сваляй пак кората и гледай внимателно,щипки,държачи на жила,найлони и т.н.,и виж дали правилно си монтирал говорителя,дали когато мембраната му не удря в решетката на вратата. :beer

Flipshot
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Flipshot » Пон 08 окт 2012 11:41

и аз имам същият проблем, с моето Polo комби.. С вградените говорители цялата врата пращи и аз предполагам, че е от този найлон между кората и ламарината, но как е най-удачно да се реши проблема с този найлон, с какво да го заменя?

Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”