Въпрос за High Output Alternator

Силна музика, видео и навигация във Вашия Volkswagen
Yalchi
Автомобил:
Двигател:

Въпрос за High Output Alternator

Мнениеот Yalchi » Пон 19 дек 2011 8:21

bbb.jpg
Здравейте! Имам въпрос относно високопроизводителните алтернатори! Аз съм с VW Polo 1996 година 1.0 бензин ....малко го оборудвах с музика :) 2 моно усилвателя Pioneer 8400м, два 12 инча суббаса Pioneer,един стерео усилвател пак на Pioneer за задна линия на корите и предна на вратите! 5кв/см захранващ кабел на Ground Zero, AIV кондензатор 2фарада и предусилвател пак на Ground Zero с изходящо напрежение към двата моноблока по 3,5волта....Доста добре думка като се има предвид че един ден изкарах служителите на една пощенсkа станция помислели били че започва земетресение понеже се раздрънчали прозорците на станцията :)...но в дългосрочен план на изпълнение съм намислил по голяма мощност и според моите сметки ми трябва да сменя алтернатора на Полото понеже неговата мощност ще ми бъде недостатъчна....по мои сметки ще ми трябва нещо от сорта на 220 ампера...има такива продават във Щатите...но има ли и в Европа ми е въпроса? И ако има ли начин да бъде подменено с това моето на Полото?

Потребителски аватар
radi_nrj
Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
Двигател: AEL ALH

Re: Въпрос за High Output Alternator

Мнениеот radi_nrj » Пон 19 дек 2011 15:54

Рових из нета ама и аз като теб повечето фирми дето намерих са от Американско. В Английския ebay има няколко.

Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”