Помощ!Левите колони спряха да работят.
- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
Помощ!Левите колони спряха да работят.
Понеже си бях дал ЦД-то на ремонт и карах ена седмица с оригналното радио на Г3 когато сложих пак ЦД-то левите колони спряха да бачкат(фабрични в вратат и на таблото).Видимо погледнах буксата и клемореда след нея(беше четворка така че вероятно има още един който разпределя към врата и към таблото)и си бяха свързани.Каде още да търся и каде се намира разклонителя за тонколоните на вратата и за таблото.
- Rabbit_TDI
- Контакти:
-
- Автомобил:
- Двигател:
Моите говорители в таблото ги е хванала липсата
Шибани италианци...Говорителите в таблото са за средни и високи честоти,така,че точно там трябва да има филтър.При мен там има прости връзки кабел+кабел,но аз си сложих компонентни говорители и пищялките са ми на друго място.Много вероятно е в самото говорителче да влизат две букси,а филтъра да е прост кондензатор.Решетките на таблото се махат чрез просто надигане - може и с нокти
,може и внимателно с отвертка.Да не би проблема да ти е в ISO-буксата на СД-то или да е нещо от самото СД (примерно баланс само на десни говорители?).Пробвай и със оригиналното радио.

- Rabbit_TDI
- Контакти:
Вчера ги отворих.Говорителите бяха там и бяха обърнати надолу.Лошото беше че вечерта не разгадах как да ги надигна.Вероятно трябва да се разглоби пласмаста на парното за да се отворят.Букси към тях също нямаше.Добрата вест е че от разглеждане и дърпане на кабелите към СД-то нещата се оправиха от самосебе си
-без да съм намерил хлабава връзка
Иначе чрез промяна на ляво-дясно на СД-то установих че не бачкат като трябва.Мерси за помоща все пак.Иначе вероятно връзката може да е в самата колона и като са я махнали да са ти сложили преходник.

Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”