Да накажем гаранционните сервизи!
- klimata
- Автомобил: Polo
- Двигател:
- Контакти:
Да накажем гаранционните сервизи!
Тази година реших да направя частичен ъпгрейд на музиката в голфето.Та викам си аз:-ще взема да сменя мп3-то(сони)с двд.Тъкмо бяха пуснали МЕХ-р1 модела.Речено,сторено.На 17.02.2006 вече бях с новото сони.И като се почна едно ерор,ерор,ерор-известно на притежателите на тази марка,така на 10.03.-вече машината беше в бокса.Айде нова оптика.За тази манипулация им бяха нужни 21 дена,на 31.03 си го взех,слушах го точно 3 дена и БАУ.На 3.04 пак там до 19.04.През това време се обаждах на всички институции свързани с тази марка в бг и нищо.Това прави 41 дена неистови мъки без музичка.Е,а кажете кво да прави човек в такъв случай?
- niikoo_1
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
klimata написа:взех го от техномаркет до метро касетофона не е никак лош от висок клас е но просто обслужването по тия сервизи е отврат сега и апарата ми май трябва да ходи там направо ми се РЕВЕЕЕЕЕЕ
Апарата и той ли е сони, направо ти съчувствам, като знам колко приятели са имали проблем с апарати сони не е истина.
- Sunny
- Дезертьор
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
DragoGT написа:да ама сони за кола за съжаление са така
виж си гаранцията трябва да има срокове
ако са нарушени можеш да пуснеш жалба
Срока по закон е 1 месец.
За съжаление, опрат ли нещата до сервиз, почти винаги ти скъсват нервите.
И аз чакам вече две седмици за помпа за съдомиялната, въпреки че работя в тази сфера и не ме мотат умишлено.
Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”