проблем с антена (радио)
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
проблем с антена (радио)
Немога да открия от каде минава трасето до антената отзад на тавана. В СДто е включен кабела обаче няма ФМ няма гявол, казаха ми 4е има сглобка на кабела някаде покраи таблото с бушоните и ако се е измукнала там няма антена няма радио. малко помо6т защото неискам друга антена да слагам искам тая която си е на тавана
- van4ooo
- Автомобил:
- Двигател:
Re: проблем с антена (радио)
Това на каква кола? На Г3 съм виждал снадка на гредата в ляво под волана(тря се махнат пластмасите) а другата снадка е отзад при антената.
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
van4ooo написа:Това на каква кола? На Г3 съм виждал снадка на гредата в ляво под волана(тря се махнат пластмасите) а другата снадка е отзад при антената.
точно за голф 3 става на въпрос, значи да търса около волана някаде
Колега, проблема не е в кабела, а в това че антената на vw има усилвател. Той работи само с оригиналния касетофон, т.е. пуска му захранване. Така че ако си сменил радиото, ще е така.
- evgevg
- Автомобил:
- Двигател:
Ами да си я захрани от новото радио тази антена с усилвател.Кабела на CD-то би трябвало да е син на цвят-той пуска напрежение като се включи радиото.На антенния кабел може да има допълнително тънко кабелче за това захранване.Свържи ги!
Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”