Усилвателя прекъсва понякога
Усилвателя прекъсва понякога
От известно време усилвате ми почна да се шегува като прекъсва за секунди.Това го прави когато той си пожелае Храни един Тъндар 100в но съм го възал на мост и изобщо не го усеща.От 1 година ми думка безотказно но сега какво му става не мога да го разбера навсякъде съм прегледал кабелите където имат снадки всичко е ок.Да спомена това го прави както при изключени така и при включени фарове.Усилвателя е KENWOOD Ако има значение.
- bobocamaro
- R.I.P
- Автомобил: Golf 3 GTI
- Двигател: 2E
Re: Усилвателя прекъсва понякога
Хвани и покарай с мост между "дебелия плюс" и "remote", така ти отпада проблем в "тънкия" кабел.
Който мост махаш като паркираш, естествено.
Ако пак прекъсва, мери напрежение на акумулатора и клемите на кр. стъпало, да видиш има ли разлика.
Това при усилване на границата на кривене.
Последно е ровенето в уреда, което е отврат.
Прегряваници, спойки, елемент скапан....и сичкото дивотии.
Сега, на мост токовете са големи. Ако говорителя е пътник и намотката жули в полюсния накрайник, става частично късо което е достатъчно да сработи защита.
И модела напиши, на усилвателя.
Който мост махаш като паркираш, естествено.
Ако пак прекъсва, мери напрежение на акумулатора и клемите на кр. стъпало, да видиш има ли разлика.
Това при усилване на границата на кривене.
Последно е ровенето в уреда, което е отврат.

Прегряваници, спойки, елемент скапан....и сичкото дивотии.
Сега, на мост токовете са големи. Ако говорителя е пътник и намотката жули в полюсния накрайник, става частично късо което е достатъчно да сработи защита.
И модела напиши, на усилвателя.

Значи там моста е хванат с доста дебел кабел към + са не е и от говорителя щото и с едно магнатче 10-ка ми прави така сега преместих музиката в другият ми автомобил и пак ми направи тоя номер 1 път за 1 седмица както и преди но го направи.Само да кажа начина по който го изключвам е следният прекъснал съм + са и съм сложил копче от тия които са за бойлерите носи на голям ток ми е мисълта.Модела е КАЦ 529с.Носих го вчера на един приятел който работи в Сони сервиз и той каза че всичко вътре е ок не бях му казвал за какво му го нося и като го питах ще го бъде ли той каза не го продавай това е много корава машина и нищо и няма .
- bobocamaro
- R.I.P
Ок, не схващам защо ти е ключ от бойлер. Стъпалото се гаси и пуска по "remote" клемата.
Щом човека работи в сервиз, да намери начин да захрани и натовари стъпалото и да го диагностицира.
Щом човека работи в сервиз, да намери начин да захрани и натовари стъпалото и да го диагностицира.
Това го бях направил с цел да го изкл по всяко време когато сд-то работи но сега ще махна копчето и ще го свържа както трябва да си е.По принцип кабела които ми подава звука си има едно тънко кабелче и то е точно за това сигурно.
- bobocamaro
- R.I.P
Да за това е, ползвай този кабел.
http://www.hifi-pictures.net/base-car-a ... 9S/amp.htm
хубава е машината, подлежи на ремонт, но дано да си е в ред.
http://www.hifi-pictures.net/base-car-a ... 9S/amp.htm
хубава е машината, подлежи на ремонт, но дано да си е в ред.
Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”