Писукане на касетофон Pioneer DEH 6700MP

Силна музика, видео и навигация във Вашия Volkswagen
Потребителски аватар
buller
Автомобил: VW Passat B5_5 Exclusive
Двигател: 1_8T AWT

Писукане на касетофон Pioneer DEH 6700MP

Мнениеот buller » Съб 17 мар 2012 21:50

Добра вечер, колеги.
След монтажа на касетофона при ваденето на контактния ключ се чуват 3 писукания, идващи от него (той е Pioneer DEH 6700MP).
На 3-ката го нямаше този номер... Получава се само ако не съм спрял касетофона преди да загася колата. Ако е загасен - няма ядове :roll:
Имате ли представа дали това е някаква защитна реакция или *******, които го монтираха пак са си оставили ръцете => http://www.avto-alarmi.com/ - МНОГО недоволен от тях :evil: :evil: :evil:

andro_
Автомобил:
Двигател:

Re: Писукане на касетофон Pioneer DEH 6700MP

Мнениеот andro_ » Съб 17 мар 2012 23:25

На изключен плеър, натискаш и държиш FUNC /function/. Натискаш function толкова пъти, колкото трябва, за да се появи WARN функцията. Натискаш дясното копче на плеъра надолу, за да се изключи /OFF/. Черпиш ме една виртуална бира :beer :D .

Иначе, писукането е сигнал за напомняне да си свалиш панела. В ръководството за употреба всичко си е написано.

Потребителски аватар
buller
Автомобил: VW Passat B5_5 Exclusive
Двигател: 1_8T AWT

Re: Писукане на касетофон Pioneer DEH 6700MP

Мнениеот buller » Съб 17 мар 2012 23:48

andro_ написа:На изключен плеър, натискаш и държиш FUNC /function/. Натискаш function толкова пъти, колкото трябва, за да се появи WARN функцията. Натискаш дясното копче на плеъра надолу, за да се изключи /OFF/. Черпиш ме една виртуална бира :beer :D .

Иначе, писукането е сигнал за напомняне да си свалиш панела. В ръководството за употреба всичко си е написано.

:bowdown
Много мерси. Ще го пробвам утре :)

И бирата я имаш ;) Стига да дойда до Пловдив :beer

Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”