проблем с оригинално стерео на Ауди А3

Силна музика, видео и навигация във Вашия Volkswagen
Потребителски аватар
stanimir_st
Автомобил: Audi A3
Двигател:
Контакти:

проблем с оригинално стерео на Ауди А3

Мнениеот stanimir_st » Чет 22 мар 2012 22:06

здравейте съфорумци, значи моят проблем е следният:
от скоро съм горд собственик на Ауди А3 с оргинална музика, с вграден буфер в задния калник, проблема ми е следния. когато заключа колата осветлението на аудиото продължава да свети. От задната страна са заети букси "А", "B", "C1", в букса "D" е зает само пин номер 9, какво трябва да напдавя за да спре да свети радиото докато колата е заключена ?

другият ми въпрос е следният: ако сложа CD Audi concert трябва ли да преправям инсталацията за да работи буфера ?
Изображение
Изображение
Благодаря за помоща предварително !!! love.vwclub

Потребителски аватар
deversant
Автомобил:
Двигател:

Re: проблем с оригинално стерео на Ауди А3

Мнениеот deversant » Чет 29 мар 2012 21:51

Значи ако сложиш другият плеар няма да имаш проблем!С този плеар на ауди а6,в багажника обаче с Bose суб.,има и вариянти с Blaupunkt схемата е следната:
Касетофона-2канален (колкото и нереално да ти звучи),отива към усилжателят за суба...а от там излизат отделни 2 канала за задните 2 колони!Този плеар е проблемен с копчето за усилване,има процесор...
Преебават се и като се пробваш да усилиш малко,плеарът усилва докрай!оправя се но трябва да се постопли...след мкинута.Сменяй го без да се замисляш ако дори и малко не ти допада! :да:
Един колега търсеше такъв,може да изкараш едни 100лв от него!

Потребителски аватар
deversant
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот deversant » Чет 29 мар 2012 21:54

пропуснах да кажа,че и концерта е проблемен пак със това си копче!
Този,не съм чувал да дава толкова много дефекти като чоруса и концерта!
http://prodavalnik.com/kasetofon-za-audi-a3-i3595594

Потребителски аватар
stanimir_st
Автомобил: Audi A3
Двигател:
Контакти:

Мнениеот stanimir_st » Пет 30 мар 2012 19:04

deversant написа:Значи ако сложиш другият плеар няма да имаш проблем!С този плеар на ауди а6,в багажника обаче с Bose суб.,има и вариянти с Blaupunkt схемата е следната:
Касетофона-2канален (колкото и нереално да ти звучи),отива към усилжателят за суба...а от там излизат отделни 2 канала за задните 2 колони!Този плеар е проблемен с копчето за усилване,има процесор...
Преебават се и като се пробваш да усилиш малко,плеарът усилва докрай!оправя се но трябва да се постопли...след мкинута.Сменяй го без да се замисляш ако дори и малко не ти допада! :да:
Един колега търсеше такъв,може да изкараш едни 100лв от него!

моят също е проблемен(с копчето за усилване) за сега нямам намерение да го продавам, единствено ме мъчи проблема с осветлението когато колата е заключена. От далеко се вижда, и не искам да привличам лоши очи през нощта. за един касетофон(проблемен) да не си навлека по голяма беля .... прозорци , и т.н. Моля ако някой може да помогне, да каже какво мога да направя ...
Благодаря предварително !!! :bowdown :bowdown :bowdown

Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”