Ами колега това са двете най-базови MP3-ки на Pioneer, която и да избереш няма да збъркаш. Не съм сигурен само, дали 2900 има CD text, ако има взимай него.
Имам 2820 от 4 месеца и съм доволен от качеството - за цена от 195 лв ти е ясно,че не трябва да очакваш супер звучене,но това е ниския клас все пак!Мисля,че от двата който и да избереш-няма да сгрешиш!Лично на мен дизайна на 2800 повече ми допада!
Това 2900 го няма на европейския сайт на Пайнер.Може да е за друга част на света,примерно Дубай и арабските страни.Обикновено тези модели имат повече екстри и настройки.Разгледай и двата ако имаш възможност.
Иначе Пайнер са все още добри в СД-тата.До преди 3-4 години бяха по-добри,но още нямат конкуренция в ниските класове.
Модела 2900 ще замести 2800 защото изчезва леко полеко от пазара.Това е най новия базов модел на PIONEER.Който и да купиш няма да сбъркаш колега.Занимавам се с продажбата на такава техника от доста време
Най-рано другата седмица ще мога да разуча 2900,но така като го гледам има много по добър дизайн от предшественика си.Лека полека и по магазините ще почне да се появява,не е Дубайски,до 2 седмици ще видите в сайта на Пайнер всичко ново