Съвет за елипси в голф 3

Силна музика, видео и навигация във Вашия Volkswagen
kokons
Автомобил:
Двигател:

Съвет за елипси в голф 3

Мнениеот kokons » Вто 10 апр 2012 20:13

Здравейте
Въпроса е къде мога да сложа двете елипси които имам? Кората на багажника не става защото колата ще я използвам за товарен превоз и ще я махна. В задната част на предните врати има място за елипсите но искам да ми кажете дали си заслужава да режа панелите на вратите? Трудно ли се прекарват кабелите? Кажете какво мислите

Потребителски аватар
radi_nrj
Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
Двигател: AEL ALH

Re: Съвет за елипси в голф 3

Мнениеот radi_nrj » Сря 11 апр 2012 8:32

Продай ги!

Потребителски аватар
passenger
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот passenger » Чет 03 май 2012 11:29

Ако нямаш други говорители а искаш нещо да свири то си струва разбира се да ги оставиш, нагаждаш, режеш и т.н.
Виждал съм елипси 6х9 монтирани в двата ъгъла на петата врата (криво ляво се чуват, но ако ще пълниш багажника може и да е само криво без ляво), на пасат комби съм виждал пак 6х9 монтирани в жабките в багажника ... но не бяха стегнати добре пластмаските и подрънкваха. Виждал съм и колони от Респром хвърлени между предната и задната седалка.
Вратата е добро място, кабелите лесно се прекарват, не мисля че за такава манипулация ще ти вземата повече от 30 лева. Ще пасната ли обаче твоите елипси като размер.

Места за колони без претенции за звука има достатъчно. Но ако са стари колоните ги хвърлях/продаваш/подаряваш и взимаш други.

Потребителски аватар
brad4edat
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот brad4edat » Нед 06 май 2012 19:42

При мен на passat b4 combi съм монтирал говорителите в жабките отзад в багажника. Два pioneer 16см, като съм облепил със самозалепваща се гумена ивица отзад вратичките и като се затворят не дрънчат.

Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”