Здравейте колеги! Реших да сложа говорители на вратите (джобовете нямаха отвори за говорители). Смених джобовете и си взех оригиналните говорители (Голф 3). Във вратата имаше букса за тях. Изненадата дойде когато разбрах, че тези които са слагали радиото са направили пълно мазало.
В момента имам два говорителя на таблото, за които са пуснати нови кабели. Кабелите на евробуксата са отрязани и там са свързани "новите кабели" за говорителите на таблото. Разглобих таблото, за да намеря къде висят оригиналните, но се оказа, че след като са срязани са извадени и буксите от конзолата към вратата.
Положението е следното: Имам инсталация от говорителите на предните врати до гумения кожух между вратата и купето. От конзолата в купето до радиото нямам никакви кабели. Въпроса ми е от къде да намеря такива букси, за да си възстановя оригиналната инсталация или има и друг вариант?

Липсваща инсталация
- papi92
- Автомобил: Golf 3 1.6
- Двигател: ABU 1993
Re: Липсваща инсталация
Колеги, може ли мъничко съдействие? 

- radi_nrj
- Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
- Двигател: AEL ALH
Re: Липсваща инсталация
Тези букси и даже цялото окабеляване до вратата може да си го набавиш от морга или от колега, който продава колата си на части.
Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”