Кора ГОЛФ 3
Кора ГОЛФ 3
знам,че ми е тъп въпроса,но да ви питам оригиналната кора на голф 3 ще издаржи ли две елипси DCX-690 или тряба да се подсилва 

- __smirnoff__
- Автомобил: Golf 2
- Двигател: PN 1990
-
- Автомобил:
- Двигател:
__smirnoff__ написа:Smeagol написа:ROKET написа:Сложи си една летвичка и си готов.
Мнго точно: една по-широка дъска и няма да има провисване!
Аз съм с кора от ПДЧ, ама е неудобно - само дигай и сваляй като откачен, когато слагаш багаж
не може ли да се направи да се вдига и тя с багажника като оригиналната
От ПДЧ става тежичка и не е препоръчително да се свързва с вратата

Режи и слагай смело,изобщо няма какво да му мислиш.Елипсите са сравнително леки и няма никаква опасност да висне кората
Корите висват само от елипси от 20 лева с махнити по 2кг.А и не мога да ви разбера - какво толкова си пазите скъпоценните кори,като вече сме такива времена че някой ден ако речем да продаваме колата,цената и няма да падне ако е без елипси..... 

- radko_diev
- Автомобил:
- Двигател:
колега...
сигурно аз съм 101 човек който ти отговаря, но днеска си правих кора ... не исках да развалям оригиналната, отне ми около час, взех една врата от щкаф (цяло крило на гардероб) ,изрязах го по краищата му направих лайсни от винкел , стана адски стабилно и плътно, дебело е дървото около 1.5 см , направих си дупки за елипсите, пръснах го с един черен спрей и стана уникално ... много красиво и много добре свири, само зад седалките има малко място и не уплътнява достатъчно добре, малко им се губи баса на елипсите ,обаче е много здраво, утре с малко пенопласт и някой шперплат ще уплътня дупката зад седалките и ще стане още по яко, няма смисъл да си разваляш оригиналната кора ...
че ще издържи ще издържи обаче няма да ти вади толкова добър звук щото не е стабилна...
преди имах сеат ибиза и му направих 3 различни кори докъто стигна до истината...

Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”