Мнение за Сони CDX-GT410U

Силна музика, видео и навигация във Вашия Volkswagen
Потребителски аватар
Maxee
Автомобил:
Двигател:

Мнение за Сони CDX-GT410U

Мнениеот Maxee » Пет 29 дек 2006 23:31

Здравейте колеги,

намислил съм на сменям старата пръчка и съм се насочил към посочения модел. Моля, ако някой има преки наблюдения да сподели. Не ми препоръчвайте други, а само споделете какво мислите за този конкретен модел. Благодаря ви предварително за support-a :wink:

Потребителски аватар
dobrij
Автомобил:
Двигател:

По въпроса за cd-то

Мнениеот dobrij » Нед 31 дек 2006 10:30

пич ако и взимаш cd недей да си взимаш Sony не свирят въобще! Вземи си Pioneer много по-добро е!

Потребителски аватар
dxd
Автомобил:
Двигател:

Re: По въпроса за cd-то

Мнениеот dxd » Нед 31 дек 2006 10:48

dobrij написа:пич ако и взимаш cd недей да си взимаш Sony не свирят въобще! Вземи си Pioneer много по-добро е!

Много силно изказване :lol: Ела да ти пусна едно Сони дето свири повече от прилично mhihi mhihi mhihi

andro_
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот andro_ » Нед 31 дек 2006 10:49

Като го гледам на картинка :D е пряк конкурент на Pioneer DEH-3900MP,като Пайнера е с 30 лв по-евтин.Огледай и двата,преди да купиш.
Иначе по данни не е лошо Сони-то.Не ми хареса това,че няма HPF.Aко ще слагам бас+усилвател бих искал плеъра да има HPF.

Потребителски аватар
DragoGT
1/8 перничанин
1/8 перничанин
Автомобил:
Двигател:

Re: По въпроса за cd-то

Мнениеот DragoGT » Нед 31 дек 2006 12:00

dobrij написа:пич ако и взимаш cd недей да си взимаш Sony не свирят въобще! Вземи си Pioneer много по-добро е!

на сони за кола нищо хубаво не съм видял

кой каквото да ми показва 100% има по-добър аналог

аз сони не бих си сложил...

Потребителски аватар
dobrij
Автомобил:
Двигател:

По въпроса за cd-то

Мнениеот dobrij » Нед 31 дек 2006 12:28

значи всичките ми cd-та до сега са били Pioneer и нямам оплакване а понеже имам познати от Avitel когато ги попитах дали да си взема Sony те ми отговориха в никакъв случай! И пак си взех Pioneer :D само усилвателя ми е Sony но от него съм доволен. :twisted:

Потребителски аватар
веселин
Автомобил: SkodaFabia 1 sedan
Двигател: BNM 1.4 TDI-PD 2007
Контакти:

Re: Мнение за Сони CDX-GT410U

Мнениеот веселин » Нед 31 дек 2006 13:51

Maxee написа:Здравейте колеги,

намислил съм на сменям старата пръчка и съм се насочил към посочения модел. Моля, ако някой има преки наблюдения да сподели. Не ми препоръчвайте други, а само споделете какво мислите за този конкретен модел. Благодаря ви предварително за support-a :wink:
Ей ама никой не чете какво е писал колегата :oops: :oops: :oops: Всички хвалят Pioneer /като горд собственик - и аз съм с две ръце за тази марка/Щом не си имал Pioneer досега,значи Сони ще ти хареса!!!Взимай смело - тук освен хвалби за Pioneer друго няма да чуеш!!! mhihi mhihi mhihi :wink: :wink: :wink:

Потребителски аватар
oSViRePql
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот oSViRePql » Нед 31 дек 2006 13:58

И аз бях пред тази дилема преди време... И ме посъветваха Сони под 400лв да не взимам защото не били качествени. Над тази сума вече са по-горен клас и са по-добри. Взимай едно Pioneer-че и няма какво да му мислиш :)

Потребителски аватар
bomber
Автомобил:
Двигател:

Re: Мнение за Сони CDX-GT410U

Мнениеот bomber » Нед 31 дек 2006 14:07

Maxee написа:Не ми препоръчвайте други, а само споделете какво мислите за този конкретен модел.

Потребителски аватар
Maxee
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Maxee » Вто 02 яну 2007 19:36

Леле, вие не четете а само пишете, без грам доводи. Плейъра в колата ми в момента е pioneer. Е не чете дискове на топло. Сега зимата докато си пусна парното чете, после не иска. За това си харесах това Сони, защото имам USB пък и не е лошо като характеристики. Какво ми пишете взимай пайниер ... ми ако имах 999 лв. И пак да натъртя, някой чувал/виждал ли е точно този модел ?!

Потребителски аватар
gotin_83
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот gotin_83 » Сря 03 яну 2007 13:04

аз откакто се помня ползвам сони дори в ладата където въобще не се пази и нямам никакъв дерт а за свиренето както каза колегата по-горе ела да видиш :wink: когато взимах сонито за ладата преди около три четири години имам едни приятели които говориха така като вас за сони и си взеха пайнер сега и те са със сони така че тогава ги чух как свирят и двете така че според мен сони си е сони а специално този модел за тези пари си има всичко аз не го харесах единствено заради осветлението защото ми трябва червено а той свети зелено и нещо като червено :wink: :wink:

iwanst
Автомобил:
Двигател:

Sony

Мнениеот iwanst » Сря 03 яну 2007 17:15

Сони си взех преди 2 години за 245 лева наи ниския клас мп3 не помня модела нещо 2250. Сега си взех преди 6 месеца Pioneer 2800, е в същата кола със същите колонки Pioneer свири поне класа над Сонито просто в ниския ценови клас само Pioneer.

Потребителски аватар
angell
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот angell » Сря 03 яну 2007 18:23

имам приятел в тояга и пича ми е казвал 1000 пъти---- никога не взимай сд сони за кола. е аз разбирасе си взех и ебати боклука. сега ми каза алпайн е най добро за кола и си взех и за 2 год. не е мръднало . но повече никога сони .... каквото и да е то.

Потребителски аватар
Maxee
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Maxee » Сря 03 яну 2007 18:33

ЧЕТЕТЕ ДЕ! Питам дали някой има КОНКРЕТНИ НАБЛЮДЕНИЯ ВЪРХУ ТОЗИ ТОЧЕН МОДЕЛ :evil: :shock

Потребителски аватар
LORD KilleR
Автомобил: VW Polo
Двигател: AAU 1993

Мнениеот LORD KilleR » Чет 04 яну 2007 16:54

Нищо особено като звук!
Модела е със същите параметри като минагодишните базови модели!
Работи за сега без проблеми - на 1 месец е.
Има си USB и дистанционно (Гомяма Гъзария):)))))
Е то оптиката дава дфекти след около 1 г.
Изкривяванията на звука са при доста ниско ниво на потенциометъра
Корекциите са доста дълбоки и трудно се нагласят
Свири като всяко SONY!
A ЗАЩО ДЪРЖИШ НА SONY (CAR-AUDIO) ?????????????

Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”