Питане относно връзване на cd
Питане относно връзване на cd
Ако можете кажете коя жица да преместя за да се гаси радиото като ключа се вади. Като цяло инсталацията е от две букси в който влизат три снопа кабели. Кафявата до колкото разбрах е изхода за колоните. Интересува ме какво да направя на черната за да се гаси радиото като ключа е изваден. Разбрах , че трябва да се върже червената за ключа понеже тя е захранващата, а жълтата е памет, но нещо не мога да се ориентирам
Ако трябва ще снимам още каквото е необходимо.

- enigma79
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Питане относно връзване на cd
Ами измери дали при изкаран ключ ти подава напрежение на червената,ако да то ще трябва да си изведеш от ключът,или релетата ако ти по лесно един нов червен + а старият го опаковаш добре да не даде на късо и го скриваш 

Идеята ми беше да ли ще може просто да се премести позицията на някой от кабелите без да пускам други. Понеже в момента не ми се намира мултицет, а ми се искаше до няколко часа да го оправя
- enigma79
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
А лампа нямаш ли,с нея също може да прозвъниш кабела.
- undisput
- Автомобил: VW Golf 1.6 GL
- Двигател: PN 1991
- Контакти:
погледни си инструкцията на CD-то, по принцип ако искаш радиото да ти се гаси когато изключиш от контакт изкарай червената жица към контакта на ключа. Черната не я барай въобще, тя където си е там да е. Но това сефте го срещам някой да иска да му се изключва касфона когато изгаси колата. Но за по-сигурно фани се разрови из нета, някъде го бях виждал как се връзва.
може това да ти помогне: viewtopic.php?f=12&t=310805 или пък
може това да ти помогне: viewtopic.php?f=12&t=310805 или пък
Искам да се гаси от там понеже е нео и като е вързат така както е сега ми дава 0,05А , а когато му извадя буксите ми пада на 0,01 -0,02 А консумация. Измерването става при затворени врати и капаци. Най-добре ще видя някои познат или по-запознат с това да ми го оправи. Благодаря за помоща
Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”