Евтино двд - мнения

Силна музика, видео и навигация във Вашия Volkswagen
Потребителски аватар
Winner25
Автомобил: VW Passat B4 B6
Двигател: ABS BKC

Евтино двд - мнения

Мнениеот Winner25 » Сря 10 яну 2007 15:12

Замислил съм се да си сменям CD-то защото не чете мп3-ки.
Бях се спрял на модела на пайнер - 2900, но сега видях че за същите пари се намират и двд-та. Нека някой ако има впечатления ги сподели?
Става въпрос за нещо от рода на това:
http://technomarket.bg/product_detail.php?product_id=09023605
http://www.elite.bg/asp/view_prod.asp?article_id=DV-6000X&Lang=BG

Потребителски аватар
vladtod®
Автомобил: Passat
Двигател:

Мнениеот vladtod® » Сря 10 яну 2007 17:00

впечатления от модела нямам,и затова си взех пионерчето 3900,отидох да го монтират и какво зърнах в гаранционния сервиз,от горе до долу по рафтовете ,всякаква техника на НЕО от телевизори до ютии.Бе мани тва нео.Момчето което ми го монтира вика,как така си се объркал да си вземеш Пайнер,викам защо и оня пуска диска и след 2 сек.почва да свири,чете адски бързо.Има си и AUX :wink:

Потребителски аватар
LEADER_
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот LEADER_ » Сря 10 яну 2007 17:04

ами да ти кажа колега цената за тези два модела е много добра,но марките са доста слаби и некачествени.занимавам се от доста време с продажба на такава техника и имам доста ядове относно тези марки.от всичкото и нагоре нямат divx,или поне за момента не може да се предостави кирилизатор.иначе елита има много як дизайн.ако решиш да си купуваш някой от тези модели пожелавам ти да нямаш никакви ядове.за пайнера няма да говоря-номер едно! :D

Потребителски аватар
Blau&Weiss
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Blau&Weiss » Сря 10 яну 2007 23:54

Малко офтопик ще го карам,та първо ще отбележа че не съм от най-големите разбирачи на тема "car audio&video", та да ми кажете за около 500-600 лв какъв хубав и по-важното издържлив пълен комплект мога да взема. Говорим за ДВД и пълната аудио система. А и колко горе-долу ще струва пренасянето на тази система в друга кола после?

andro_
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот andro_ » Чет 11 яну 2007 0:06

Blau&Weiss написа:Малко офтопик ще го карам,та първо ще отбележа че не съм от най-големите разбирачи на тема "car audio&video", та да ми кажете за около 500-600 лв какъв хубав и по-важното издържлив пълен комплект мога да взема. Говорим за ДВД и пълната аудио система. А и колко горе-долу ще струва пренасянето на тази система в друга кола после?

DVD и пълно аудио,че и издръжливо е доста трудно да се сглоби за тези пари.Зависи и какво разбираш под "пълно аудио".Ако представите са ти за 5.1 канална система,цените стават сериозни.Само сериозен и марков DVD плеър с вграден монитор е поне 2000 лв нов...

Потребителски аватар
Blau&Weiss
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Blau&Weiss » Чет 11 яну 2007 0:20

Извинявам се за грешката,говорим само зо аудио системата че е за толкова пари. .

andro_
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот andro_ » Чет 11 яну 2007 0:40

Значи да разбирам,че искаш 5.1 канален звук или 4-канална нормална система,евентуално + бас?Предвиждаш ли усилвател за говорителите или ще свирят само на усилвателя на плеъра?Все важни неща са.И напиши дали ще ги слагаш в Полото или в друга кола.Уточни тези неща и сигурен съм,че ще получиш добри съвети.
Иначе генерално за говорители аз бих препоръчал марката DLS.Каквото тяхно съм чувал,все ми е харесвало.Hertz също имат хубави говорители на поносими цени.

Потребителски аватар
Blau&Weiss
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Blau&Weiss » Чет 11 яну 2007 0:53

andro_v написа:Значи да разбирам,че искаш 5.1 канален звук или 4-канална нормална система,евентуално + бас?Предвиждаш ли усилвател за говорителите или ще свирят само на усилвателя на плеъра?Все важни неща са.И напиши дали ще ги слагаш в Полото или в друга кола.Уточни тези неща и сигурен съм,че ще получиш добри съвети.
Иначе генерално за говорители аз бих препоръчал марката DLS.Каквото тяхно съм чувал,все ми е харесвало.Hertz също имат хубави говорители на поносими цени.

5.1 канален звук,допълнителен усилвател. Ще ги слагам на Пасат Б3,после (евентуално) ще ги местя на Голф 4 комби.

Потребителски аватар
nero
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот nero » Чет 11 яну 2007 8:54

мисля, че доста се отклонихте от първоначалния замисъл на темата! :roll:

Потребителски аватар
веселин
Автомобил: SkodaFabia 1 sedan
Двигател: BNM 1.4 TDI-PD 2007
Контакти:

Мнениеот веселин » Чет 11 яну 2007 9:00

vladtod написа:впечатления от модела нямам,и затова си взех пионерчето 3900,отидох да го монтират и какво зърнах в гаранционния сервиз,от горе до долу по рафтовете ,всякаква техника на НЕО от телевизори до ютии.Бе мани тва нео.Момчето което ми го монтира вика,как така си се объркал да си вземеш Пайнер,викам защо и оня пуска диска и след 2 сек.почва да свири,чете адски бързо.Има си и AUX :wink:
Значи NEO е по-добро според него от Pioneer !!! :shock :dontknow: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :help: :help: :help: :help: :083: :083: :083: :083: :083: Умрях от хилеж!!! mhihi mhihi mhihi

Потребителски аватар
LEADER_
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот LEADER_ » Чет 11 яну 2007 9:48

веселин написа:
vladtod написа:впечатления от модела нямам,и затова си взех пионерчето 3900,отидох да го монтират и какво зърнах в гаранционния сервиз,от горе до долу по рафтовете ,всякаква техника на НЕО от телевизори до ютии.Бе мани тва нео.Момчето което ми го монтира вика,как така си се объркал да си вземеш Пайнер,викам защо и оня пуска диска и след 2 сек.почва да свири,чете адски бързо.Има си и AUX :wink:
Значи NEO е по-добро според него от Pioneer !!! :shock :dontknow: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :help: :help: :help: :help: :083: :083: :083: :083: :083: Умрях от хилеж!!! mhihi mhihi mhihi

просто не може да се сравнява pioneer с neo. :D

Потребителски аватар
jafara
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот jafara » Чет 11 яну 2007 12:56

Елит и Нео просто невиждам смисъл от тях, не си заслужава да се купуват при положение че се трошат зверски. Сервиза на Елит е до моя блок и просто нямам думи .. пълно е ... айде да не насираме темата но определено Pioneer-a и тва че си го взел до колкото рабрах си заслужава, не си збъркал!
А отностно за 600 кинта да имаш звук с двд и то качествено незнам, успех ... единствениа вариант който го виждам е един лаптоп за 600 кинта и си го монтираш в колата ...
А колоните DLS както беше споменал един колега .... да ти кажа сложих си DLS-Classic B6A в колата колони, само в предните врати и чесно да ти кажа са супер куци няма такова дърво и как ги монтираха напро си остаиха ръцете / като се усили малко повече и корите на вратата мърдат /, найстина че са от средния клас но да ти кажа за 300 кинта напрао ми идва да ги извадя от кората на вратата, абе пълен боклук .... повече колони каквито и да било, няма никога да сложа там !!! тва е лично мое мнение !!! :roll: :wink:

Потребителски аватар
POLO GTI
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот POLO GTI » Чет 11 яну 2007 13:00

Колко изхода(чинча) има за усилвател и колко волта са?!

Потребителски аватар
vladtod®
Двигател:

Мнениеот vladtod® » Чет 11 яну 2007 13:30

LEADER_ написа:
веселин написа:

просто не може да се сравнява pioneer с neo. :D

Или аз се изразих неправилно или ти не ме разбра,рафтовете бяха с повредена стока на нео тва го казвам защото се учудих и си имам вече 1 на ум,той не ми е казвал защо не взе нео .Повечето клиенти взимали Панасоник и сони :idea: а аз съм бил взел пайнер .Учуди се ,че не сам поредния :gruebel

Потребителски аватар
vladtod®
Двигател:

Мнениеот vladtod® » Чет 11 яну 2007 13:32

POLO_SPORT написа:

Колко изхода(чинча) има за усилвател и колко волта са?!

1 не съм обръщал внимание в книжката колко волта .Не ми и трябва тва е служ.кола но ако те интересува ще проверя.

Последна промяна от vladtod® на Пет 12 яну 2007 18:05, променено общо 1 път.

Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”