Говорители във вратите на Голф 2

Силна музика, видео и навигация във Вашия Volkswagen
Потребителски аватар
silver14m
Автомобил:
Двигател:

Говорители във вратите на Голф 2

Мнениеот silver14m » Пон 08 окт 2012 12:15

Някой ако знае как ще може да сложа говорители във вратите на голф 2,защото мойте са с някакви чекмедженца и не ми се занимава да търся кори с място за говорители. :oops: :oops:

Потребителски аватар
radi_nrj
Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
Двигател: AEL ALH

Re: Говорители във вратите на Голф 2

Мнениеот radi_nrj » Пон 08 окт 2012 13:52

Това, което си написал звучи крайно нелогично. Може да се сменят само джобовете с такива с място за говорители и ще стане 1000 пъти по-добре от дупчене на жабките. Ако пуснеш една тема в "Купува" съм сигурен, че до 2 дена ще си се сдобил с кори.

Потребителски аватар
silver14m
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот silver14m » Пон 08 окт 2012 14:03

Мерси за бързия отговор.Просто се питах дали има някакъв друг начин да стане,но явно няма. :cry:

Потребителски аватар
undisput
Автомобил: VW Golf 1.6 GL
Двигател: PN 1991
Контакти:

Мнениеот undisput » Сря 10 окт 2012 8:49

Ако голфарата ти е като всички останали би трябвало да има къде да се сложат говорители във вратите.
Фащаш една кръстата отвертка, отвинтваш там тия чекмедженца дето им викаш ти, аз им викам капаци, всеки който е с по един болт и останалото се сваля само, след това взимаш едни говорители който да ти паснат на тези капаци с 4 дупки са и мисля че максималното като диаметър им е към 6 инча. след това само си ги връзваш и си готов. отзад имаш също място къде да сложиш още 2 говорителя без да дупчиш кората и тем подобни. просто си търсиш едни елипски където да ти паснат там и дърпаш 2 кабела до касетофона или CD-то и си готов.
Ако не държиш на марката говорители за вратите има трилентови във магазин зора на по 16-17 лева чифта!

Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”