Какъв MP3 - player да си взема за колата?
- svetlin
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Какъв MP3 - player да си взема за колата?
Бях се спрял на SONY но почнаха да ме разубеждават че новите модели имали проблеми с четците и прескачали... Ако някой скоро си е взимал и има някакви преки наблюдения ще се радвам да сподели
Re: Какъв MP3 - player да си взема за колата?
svetlin написа:Бях се спрял на SONY но почнаха да ме разубеждават че новите модели имали проблеми с четците и прескачали... Ако някой скоро си е взимал и има някакви преки наблюдения ще се радвам да сподели
Абе че не прекъсват непрекъсват (само един път като налетях на един камик по-пътя прекъсна диска щот се откачи панела

Мога да кажа с чиста съвест че се прее*ах с това Сони, но не ми се чакаше за Pionera..

"Кой каквото си направи, никой не може да му го направи."

-
- Автомобил:
- Двигател:
аз от скоро съм горд собственик на JVC
и съм супер доволен. Преди имах едно LG но за мен то беше едно дръвче. Ето и настоящото ми CD http://www.technopolis.bg/shop_storage/ ... /22045.jpg
Не знам само дали съм го поставил (изображението) правилно. Ако не съм, моля да ме извините.[/img]

Не знам само дали съм го поставил (изображението) правилно. Ако не съм, моля да ме извините.[/img]
- веселин
- Автомобил: SkodaFabia 1 sedan
- Двигател: BNM 1.4 TDI-PD 2007
- Контакти:
http://www.avitel-bg.com/index.php Виж Pioneer DEH - 2920 MP - не е Hi-Fi , но за ценовия си клас е със отличен звук !!!
-
- Автомобил:
- Двигател:
nii написа:моето чете всичко и не прескача изобщо. CDX-GT414U.
малко е шибан (тенекиен) звука но иначе е ок.
И аз съм от скоро с такова. Дисковете ги пиша на 16х и няма проблеми с четенето. Звука директно от него наистина не е много хубав, но като го пусна през усилвател свири доста по-добре. Като цяло съм доволен. Поне има и USB, ако се прецака оптиката

Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”