2-3 и 4

sashobas написа:компактен музикален багажник-предложения ако може със снимки за golf 2-3и 4
POLO PAVLETI написа:На първото фото забелязвам бушон за стъпалотоДа не би да имаш акумолатор в багажника? Защото в противен случай мястото му е отпред при акумолатора(на бушона).
sashobas написа:POLO PAVLETI написа:На първото фото забелязвам бушон за стъпалотоДа не би да имаш акумолатор в багажника? Защото в противен случай мястото му е отпред при акумолатора(на бушона).
ами не колега нямам акумулатор в багажника. имам един бушон преди усилватела и един отпред при акумулатора-пречи ли нещо че са два
angell написа:POLO_SPORT написа:Вграден бас в дъното на багажника- това е истината. Получаваш напълно използваем багажник+супер звук. Тези кори ги забрави, защото са много опасни
тука стана интересно .... как можеш ли да обясниш че немога да си го представя а ще сменям музиката за 5 път че обема все ми пречи
sashobas написа:POLO PAVLETI написа:На първото фото забелязвам бушон за стъпалотоДа не би да имаш акумолатор в багажника? Защото в противен случай мястото му е отпред при акумолатора(на бушона).
ами не колега нямам акумулатор в багажника. имам един бушон преди усилватела и един отпред при акумулатора-пречи ли нещо че са два
Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 34 госта