Съвет за усилвател
-
- Автомобил:
- Двигател:
Съвет за усилвател
Здравейте,ще може ли да дадете един съвет за усилвател,имам бас туба Clarion 300 W и 2 елипса отзаде Thunder както и 2 на вратите оригинални и 2 на таблото,та въпроса ми е какъв усилвател да си взема и дали да добавя още 2 колонки или да сменя оригиналните на вратите? Мерси предварително!
- wishsalor
- Автомобил: Passat B5 variant x2
- Двигател: AFN 97-98
- Контакти:
Re: Съвет за усилвател
Това в каква кола е ? Марка, модел? Плеърът какъв е?
КАкви говорители имаш във вратите? В таблото?(какъв размер са), Какво ще целиш-качество на звука, сила? Бюджетно изпълнеие?
Иначе елипсите е добре да ги смениш с нещо по свирещо, по-марково....ще усетиш много приятна разлика. Наблегни на предната линия--ако трябва събери повечко пари и вземи нещо на Херц или Пайниър...
За усилвателя трябва ти нещо сравнително евтино около 200вата РМС, освен ако нямаш други по-силови планове....а те са какви?
Всъщност трябва първо да си изясниш каква е целта ти, какво ще очакваш от системата си, колко силно ще слушаш, какъв тип музика предпочиташ и какво ли още не.
За съжаление чак след отговор на въпросителните ще имаме ясна представа какво да те посъветваме.
Поздрави!
КАкви говорители имаш във вратите? В таблото?(какъв размер са), Какво ще целиш-качество на звука, сила? Бюджетно изпълнеие?
Иначе елипсите е добре да ги смениш с нещо по свирещо, по-марково....ще усетиш много приятна разлика. Наблегни на предната линия--ако трябва събери повечко пари и вземи нещо на Херц или Пайниър...
За усилвателя трябва ти нещо сравнително евтино около 200вата РМС, освен ако нямаш други по-силови планове....а те са какви?
Всъщност трябва първо да си изясниш каква е целта ти, какво ще очакваш от системата си, колко силно ще слушаш, какъв тип музика предпочиташ и какво ли още не.
За съжаление чак след отговор на въпросителните ще имаме ясна представа какво да те посъветваме.
Поздрави!
-
- Автомобил:
- Двигател:
Целта ми е малко да си усили силата на звука,както и да имам добър бас понеже харесвам много песни с силен бас и т.н. елипсите ми са 220w thunder на вратите са оригиналните 16ки са мисля на таблото са онея малките дет имат едни малки кондензатори нз как точно да го обесня,cd то е JVC 4ж45 aбе като цяло искам да подобря музиката отпред и отзад
-
- Автомобил:
- Двигател:
а и колата е vw polo 95 г.
Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”