Искам да попитам има ли начин да си подредя песните във флашката най-новите качени да са първи.Сега е точно обратно най-новите са последни и ги плейва в реда който са копирани на флашката.Ако имате идей помагайте.От СД-то няма такава опция има само разбъркано пускане
Най-простичко е да си преместиш обратно всичко в компютъра и да си ги копираш една по една (става бързо с "влачене" към флашката) в реда в който желаеш. Не мисля, че подредбата по дата или по име или по какъвто и да е било критерии на компютъра променя нещо в самата флашка - променя се само вида в който ти излизат на екрана.
Когато си качил песните на флашката влизаш в нейната папка да кажем че се нарича removable disk I. Задържайки левия бутон на мишката маркираш всичките песни. След това кликваш с десния бутон на маркираните песни и би трябвало да ти излезе прозорец с опции. Първата опция мисля е "подреди по" (arrange by) и там имаш по дата, по тип на файл, по размер и т.н. мисля че така става
Да направих го всичко това но нямам такава опция на компютъра имам за пускаме с winamp,windows media player,архивриране и другите опции прейменуване,изтриване копиране,изтриване и свойства няма е тази опция (windows XP)
Да. Затова ти казах че не съм сигурен. Начин по който става със сигурност е да преименуваш всяка песен като слагаш цифри отпред. Която искаш да ти е първа съответно слагаш 1 пред заглавието. Пример: 1Gangsta Boo ft. Lil Jon-da blow
Е точно затова не ти казах това от начало. Ми не съм хакер ама трябва да има начин а нямам конфютур под ръка да пробвам. Остава някой друг колега да сподели
Така ми ги прави всички песни с едно и също име и няма ефект и така се разбъркаха още повече :XXXX.Най-новите минаха някъде по-средата и нищо не става всички песни са с име "1" :Д.Някакви други идей
Плеъра ги пуска в реда в който са копирани на флашката първата песен която е копирана на флашката тя е първа на плеъра,а аз искам първите песни на плеъра да са най-новите който съм качил а не първата която съм копирал на флашката.Ся разбра ли ме