Здравейте,
знае ли някой дали MFD2 ( Пасат 2006 ) поддържа камера за задно виждане?
Почетох доста неща и намерих почти всичко необходимо, но остана само въпроса с автоматичното активиране на камерата при включване на задна скорост.
Относно активирането на тази функция чрез ВагКом намерих следните неща:
http://www.moviephotoforums.com/photopost/data/847/medium/VCDS_1.jpg
http://www.moviephotoforums.com/photopost/data/847/medium/VCDS_2.jpg
http://www.moviephotoforums.com/photopost/data/847/medium/vcds5.jpg
но за съжаление при мен няма тази опция. Възможно ли е да някакъв допълнителен контролер или просто MFD2 не поддържа тази функция?
Линковете са от настройки на RNS-315.
Благодаря.

Камера задно виждане на MFD2 @ VCDS въпрос?
-
- Автомобил: MK3 + T3 + МК5 Plus + MYLR
- Двигател:
Re: Камера задно виждане на MFD2 @ VCDS въпрос?
И мен ме интересува същата информация тъй като се ъпдейтнах до RCD 510, което има възможност за включване на камера за заден ход. За мен е въпросителна също така дали подържа само оригинална камера или може да се замени с алтернативна?
От изчетеното до момента в нета с подмянта на сan gateway ще е възможно да се използват допълнително функции в колата. Не съм видял поне до момента и камерата да е сред тях.
От изчетеното до момента в нета с подмянта на сan gateway ще е възможно да се използват допълнително функции в колата. Не съм видял поне до момента и камерата да е сред тях.
-
- Автомобил: VW Passat DSG
- Двигател: BMP 2006
Ivo_ написа:И мен ме интересува същата информация тъй като се ъпдейтнах до RCD 510, което има възможност за включване на камера за заден ход. За мен е въпросителна също така дали подържа само оригинална камера или може да се замени с алтернативна?
Привет Ivo, явно и ти си голям мераклия

Мисля, че съвсем спокойно можеш да си монтираш и от евтините китайски камерки, които са сносни като параметри и качеството ще е задоволително. Оригиналните са доста скъпички (по ибей съм виждал втора употреба от по 100$ и нагоре). Разбира се най-готиния модел е с вградената в логото.. Цък тук!, но и цената също

Та по моята тема - най-вероятно за да работи тази функция ще трябва и аз да се ъпгрейдвам, което вероятно ще излезе скъпичко, а толкова пари в криза...

Би ли ми казал колко ти струва този RNS-510?
-
- Автомобил: MK3 + T3 + МК5 Plus + MYLR
- Двигател:
Аз минах към RCD510, но сега на първо време трябва да намеря време и да активирам външния changer. Въпреки че вече не ми трябва тъй като SD картата е перфектно решение, ме дразни когато има нещо, което не работи.
Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”