Въпрос за PIONEER
- radi_nrj
- Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
- Двигател: AEL ALH
Re: Въпрос за PIONEER
По цената и по цифричките в модела 

Като няма цена...
Нисък клас-цифри
среден клас-цифри
висок клас-цифри
и какво е мосфет за качеството на звука?
Нисък клас-цифри
среден клас-цифри
висок клас-цифри
и какво е мосфет за качеството на звука?
- radi_nrj
p22 написа:Като няма цена...
Нисък клас-цифри Pioneer DEH-1xxx;2xxx;3xxx;4xxx
среден клас-цифри Pioneer DEH-6xxx;8xxx;9xxx
висок клас-цифри Pioneer DEH-Pxx
и какво е мосфет за качеството на звука? - какво да е? Във всичките модерни плеъри усилващите интеграли са мосфет. В тоя ред на мисли това, че някой производител го е написал на панела, а друг не само въпрос на рекламна стратегия
Аз се чудя като отвориш един онлайн магазин и погледнеш гамата на Pioneer не можеш ли да се ориентираш как са класовете и сега като знаеш помогна ли ти с нещо това. Отделно определянето на едно устройство в коя категория влиза е малко субективно и различни хора тълкуват класовете по различен начин. Някой даже ги делят и на 4 класа...
- Mario951
- Автомобил:
- Двигател:
Да ти кажа гледам 1 плеър на Alpine и не виждам нещо за мосфет да споменават...Мисля че колегата питаше аджеба какво ще рече това мосфет то го пише и на евтините LG-та и JVC-та също ама дефакто какво прави?!
http://www.alpine.com.au/showItem.php?item_id=46
http://www.alpine.com.au/showItem.php?item_id=46
- Luki87
- Автомобил: Passat B5.5
- Двигател:
Щом се ориентираш към ALPINE погледни iDA-x300 Няма ДИСК ! Чете само флашка или хард, но свири много добре и има възможност за добавяне на процесор за импринт, ако се зарибиш.
- w3sky
- Автомобил: Golf 3
- Двигател: AFT
на моят pioneer секи път като вкарам ключа и запаля колата и като го изкарам изключва и губи сички настройки помощ ????
- radi_nrj
За помощ ползвай търсачката, поне 50 пъти е писано как трябва да се вържат 2-та плюса за да не прави така.
- Mario951
- Автомобил:
- Двигател:
Luki87 написа:Щом се ориентираш към ALPINE погледни iDA-x300 Няма ДИСК ! Чете само флашка или хард, но свири много добре и има възможност за добавяне на процесор за импринт, ако се зарибиш.
Аз попринцип съм зарибен и не ми трябва CD и други технологии за музея вече ,но за съжеление се оказа че няма да мога да си позволя Alpine ,но за сметка на това гледам последно време има супер оферти за Pioneer заедно с USB 8 GB на цени от 110 лв

http://www.aval-bg.com/car-audio/alpine ... e-spg-69c2
Само за таблото евентуално се чудя какви да взема...Чудя се дали тея ще ми свършат добра работа ама предполагам че докато не отида и докато не ги чуя не мога да разбера пък ако не ми харесат вземам някакви Hertz или GroundZero и си гледам живота

http://www.technomarket.bg/products/091 ... gtx-402-de
- radi_nrj
Имам едни 13 сантиметрови Блаубуклуци в аудито, които си дойдоха с колата. Държа ги само да запушват дупките в задните врати докато си купя ESK130 на Херц. Сложи си една компонентна система отпред на първо време.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Mario951 написа:Luki87 написа:...
Аз попринцип съм зарибен и не ми трябва CD и други технологии за музея вече...

Силно се надявам, че не мислиш емпетри за по-хубаво от audio cd.
В случай, че мислиш така, грешиш.
Подкрепям radi_nrj за останалото.
- Luki87
- Автомобил: Passat B5.5
- Двигател:
Най добрия звук е от .FLAC формат, но по колите понеже не съм срещал такива плеъри остава .WAV формат (което е стандартно CD с 80 мин. запис на музика) но е доста неудобно да поддържаш 50 диска от колкото една флашка, и за това може би всички са се ориентирали към мп3 формат.
- Mario951
- Автомобил:
- Двигател:
В крайна сметка...това което го мисля и за среден клас система не минава защо да се занимавам с дискове при положение че няма да усетя разликата.
- radi_nrj
Luki87 написа:Най добрия звук е от .FLAC формат, но по колите понеже не съм срещал такива плеъри остава .WAV формат (което е стандартно CD с 80 мин. запис на музика) но е доста неудобно да поддържаш 50 диска от колкото една флашка, и за това може би всички са се ориентирали към мп3 формат.
Повечето плеъри поддържат WAV и WMA Lossless от USB. Така, че ако искаш да четеш от фаил без компресия - има как

- gero
- Автомобил: GOLF 4
- Двигател: AGN
Mario951 написа:В крайна сметка...това което го мисля и за среден клас система не минава защо да се занимавам с дискове при положение че няма да усетя разликата.
Ако толкова си побеснял за флашки имам DEH 6400BT на една седмица с гаранция и всичко останало , може да се разберем!
Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”