Здравейте колеги, продтикнат от желанието да си сложа 15ката в багажника на кабриото (но без успех, защото кутията неможе да влезе в багажника) се разрових в чичо гугъл за модели на сравнително компактни бас боксове за 15 инчов говорител снимани в багажник на мк3 / 3.5 кабрио попаднах на един вариянт, който като идея доста ми хареса и допадна поне би могло и да се спести малко място от така "големия" багажник на колата. В момента съм с една 10ка на sony xplod, която е голяма почти колкото 25литровата газова бутилка и в момента мястото е колкото за една раница или 2 стека каменица
Та това, на което попаднах е:
http://www.klangfuzzis.de/viewtopic.php?f=1&t=71303 само, че тук е реализирано с 2 х 10 инча.
Питането ми е следното - дали би имало ефект ако реализирам този вариянт в моят автомобил, като бокс се ползва обема на багажника.
Целта ми не е супер силна музика, просто искам когато слушам музика да усещам и "баси", а не само високи и среди, в момента 10ката ми върши перфектна работа, но пък 15ката ми седи и събира прах..