Привет на всички,
Купих си пасат B5.5 2002г.автоматик и имам желанието да си сменя навигацията и радиото.В момента е това:
https://www.google.bg/search?q=%D0%BD%D ... B800%3B533
а искам да си сложа това:
http://www.rh-multimedia.ch/projekte/passat2.jpg
искам да попитам от къде мога да намеря такава навигация и къде мога да я сменя.Благодаря предварително.
ПП.колата е с климатик не е с климатроник

Навигация за пасат б5,5
- audio_mania_max
- Автомобил:
- Двигател:
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Навигация за пасат б5,5
Нестава въпрос за такава навигация а за вдрадена.пуснал съм снимки за да се види точно каква е моята и каква искам.Благодаря за предложението.
-
- Автомобил: VW Passat
- Двигател: AVF
Тази на снимката е някакъв ментак който не виждам как ще разбереш какъв е а оригиналната няма карти за България
- bobar
- Автомобил: Passat B6 2.0 TDI
- Двигател:
Колега те това което си замислил е пълна загуба на пари и време, и риск някой да ти разбие колата в милата ни родина.Плюс както каза колегата в горния пост, ориг. навигация е без карта за БГ.
Най-добрия вариант е да си вземеш една навигация пример на гармин и да я слагаш и махаш когато ти потрябва. Има вече на прилични цени и модели с блутут .Така и при евентуална смяна на автомобила, пак ще си имаш навигацията със себе си. Успех и не си усложнявай живота.
Най-добрия вариант е да си вземеш една навигация пример на гармин и да я слагаш и махаш когато ти потрябва. Има вече на прилични цени и модели с блутут .Така и при евентуална смяна на автомобила, пак ще си имаш навигацията със себе си. Успех и не си усложнявай живота.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Аз спецялно искам да го ползвам зарди dvd-то не зарди навигацията смисал аз съм си намерил такава но незнам дали са съвместими буксите.Иначе MDF навигацията ше ми я докарат за 50лв.от германия един приятел е там за коли и ми е намерил
- xtoni
- Автомобил:
- Двигател:
vladi77bg написа:Аз спецялно искам да го ползвам зарди dvd-то не зарди навигацията смисал аз съм си намерил такава но незнам дали са съвместими буксите.Иначе MDF навигацията ше ми я докарат за 50лв.от германия един приятел е там за коли и ми е намерил
А стига, за първи път чувам MFD за 50лв. ако имате възможност вземете повече ще ви ги платя двойно.
- bobar
- Автомобил: Passat B6 2.0 TDI
- Двигател:
То даже аз сега съм в Германия мога да взема на тази цена и аз
Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”