Колеги здравейте, купих си въпросното сд искам да ви попитам следните неща за монтаж в Голф 4
1)Като вържа евро буксата на колата към преходнта евро букса на цд-то ,ако няма постоянно напрежение да кросна ли червен и жълт кабел на прехода !Ще има ли проблем !
2)Къде според вас е най-доброто място за монтажа на микрофона ?
3)Къде според вас е най-доброто място за монтаж на блутута, за да има по-голяма "видимост"
4)Към колегите с дистанционни на цд-тата за какво ги ползват реално ?
5)Антената ми е сменена с такава от голф 5 ще има ли проблем при монтажа и на този плеър.
Благодаря на отзовалите се :)

JVC KD-R731 BTE съвет за монтаж !
- calidad
- Автомобил: Golf 4
- Двигател: 2.0 AZH 4motion
- Контакти:
Re: JVC KD-R731 BTE съвет за монтаж !

- Vag_activator
- Автомобил:
- Двигател:
3)Къде според вас е най-доброто място за монтаж на блутута, за да има по-голяма "видимост"
Тази точка можеш да я премахнеш!
БТ модулът е в самото цд,освен ако не искаш да го монтираш на тавана!
Микрофона го сложи на едно от капачетата,там където са до бутона за авариините като пробиеш с финно свредло няколко дупки (добре е да са симетрични и да не са безразборно пробити!Гледай да имат някаква форма,а микрофонът отзад го залепи с горещ силикон).
???
Добре ли е като съвети?
Тази точка можеш да я премахнеш!

Микрофона го сложи на едно от капачетата,там където са до бутона за авариините като пробиеш с финно свредло няколко дупки (добре е да са симетрични и да не са безразборно пробити!Гледай да имат някаква форма,а микрофонът отзад го залепи с горещ силикон).
???
Добре ли е като съвети?

- calidad
- Контакти:
Vag_activator написа:3)Къде според вас е най-доброто място за монтаж на блутута, за да има по-голяма "видимост"
Тази точка можеш да я премахнеш!![]()
???
Добре ли е като съвети?
1)Блутут модула не е в самото цд :) Закача се на Задния или предния USB вход ! Задния е на снимката черният кабел с тапата :)прилича на флашка. Ако беше вътре аз нямаше да питам

2)Не мисля че мястото на микрофона е добре да е толкова близо до вентилацията, защото ако тя работи ще има силен фонов шум при разговор.
3)Не мисля че съветите са много добре обмислени или от опит на подобен монтаж. Благодаря все пак :)
Вече имам идея как да го направя:
1) Сд-то ще го монтирам на най-горно положение на таблото.После ще монтирам тая нишата,в края и ще мушна блутута.Идеята ми е като сложа телефона в нишата да е близо до блутута.Микрофона мисля да извадя на тапицерията на лявата греда само дето не знам как се разглобява кората и как да прекарам кабела, за да стигне до цд-то. Какво ще кажете за идеята ми ? Приемам идеи :)
- Vag_activator
- Автомобил:
- Двигател:
Виждам,че и сам се справяш и не ти трябват никакви мнения по темата!Явно си решил да правиш мнения в този форум!Задаваш си сам въпроси и си отговаряш сам!
Просто не се сърди ако никой не ти пише в темата,има защо!

- radi_nrj
- Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
- Двигател: AEL ALH
1) По принцип няма проблем, но след като му подадеш постоянен плюс е добре да му замериш консумацията при свален панел за да няма изненади от акумулаторен характер...
2) Микрофона горе при сенниците, така е далече от скърцащи пластмаси, бучащи вентилатори и ако го сложиш по средата е далече и от прозорците. Това на читавите плеъри даже го пише в упътването и кабела трябва да е достатъчно дълъг за да стигне.
3) Bluetooth модула го слагаш където има място. За мобилни устройства обхвата е 10m, а тези които са с външно захранване стигат до 20m. С 2 думи където и да го сложиш в колата ще се "виждат" с телефона.
4) Дистанционното е много удобно за каране по дупките на България. Като се опитваш да натиснеш някой бутон на панела и колата друса става сложно. Когато дистанционното ти е в ръката няма къде да ти бягат бутоните.
5) OEM антените по принцип са с усилвател на сигнала. Стига +12V от power ant. извода на плеъра да стигат до усилвателя проблеми няма да имаш.
P.S. Виж дали случайно не съм изтървал някоя буква.
2) Микрофона горе при сенниците, така е далече от скърцащи пластмаси, бучащи вентилатори и ако го сложиш по средата е далече и от прозорците. Това на читавите плеъри даже го пише в упътването и кабела трябва да е достатъчно дълъг за да стигне.
3) Bluetooth модула го слагаш където има място. За мобилни устройства обхвата е 10m, а тези които са с външно захранване стигат до 20m. С 2 думи където и да го сложиш в колата ще се "виждат" с телефона.
4) Дистанционното е много удобно за каране по дупките на България. Като се опитваш да натиснеш някой бутон на панела и колата друса става сложно. Когато дистанционното ти е в ръката няма къде да ти бягат бутоните.
5) OEM антените по принцип са с усилвател на сигнала. Стига +12V от power ant. извода на плеъра да стигат до усилвателя проблеми няма да имаш.
P.S. Виж дали случайно не съм изтървал някоя буква.
- calidad
- Контакти:
Vag_activator написа:Виждам,че и сам се справяш и не ти трябват никакви мнения по темата!Явно си решил да правиш мнения в този форум!Задаваш си сам въпроси и си отговаряш сам!
Сякаш аз съм ти виновен че се изказваш неподготвен

Ради ще се вслушам в думите ти

- genttogsg
- Автомобил: Audi 80 B4 Avant LPG
- Двигател: ABK 1994
Това дистанционно може ли да се монтира на волан?Изобщо има ли такова за JVC,което да управлява JVC KD-R541 от волана?
Мерси!
Мерси!
- radi_nrj
Това дето е в комплекта е с инфрачервен излъчвате т.е. трябва да сочи към панела на плеъра.
- genttogsg
- Автомобил: Audi 80 B4 Avant LPG
- Двигател: ABK 1994
Значи JVC нямат такъв тип дистанционно ли? 

- radi_nrj
genttogsg написа:Значи JVC нямат такъв тип дистанционно ли?
Най-вероятно имат - питай чичко Гугъл! Аз казах просто, че това в комплекта не е за волан

- calidad
- Контакти:
jvc-то е монтирано ! микрофона е на върха на лявата колонка (чува се перфектно) Блутут модула е изваден в горната част на чекмеджето което е на таблото. Там е удобно да се сложи телефона.В комбинация с Хрца се чува перфектно. Имам две оригинални пищялки и един мидбас ако някой търси да свирка.Благодаря на всички отзовали се ! На евробуксата има едно кабелче за управление към волан което е изолирано, Jvc имат дистанционни на волана да. 

Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”