Колеги, малко ми е трудно да формулирам точно въпроса, затова ще го кажа по описателно:
Та, наскоро се сдобих с Голф 5 +, колата е 2006г, с оригинално CD на VW, но за мое най-голямо учудване май не чете MP3 формат - като сложа такъв диск на дисплея се изписва : "Erorr". Иначе аудио дисковете си тръгват.
Тъй като колата е и с мулти волан, не искам много да си слагам друг плейър.
Въпросът ми е:
Може ли по някакъв начин този, оригиналния плейър да се направи да чете MP3?
И ако не може, ако сложа друг плейър ( имам Sony, чете MP3, има USB ) ще може ли той да се управлява от волана?
Audio CD player - mp3
- Мikk
- Автомобил: Volkswagen Tiguan
- Двигател:
Re: Audio CD player - mp3
Ако е като тази снимка,над отвора за дискове пише МР3, трябва да чете дискове с МР3 и проблемата ти е в записа на диска. Аз лично похабих 2-3 докато разбера как да запиша диска.Ако няма надпис МР3 над отвора за дискове, само СД чете. Метни един поглед на Тази Странница има елегантно решение, но и доста скъпо.
- crossofdeath
- Автомобил: Golf MK4 1.6 16v
- Двигател: AZD 2002
има и по-евтини х-кар линк, така ще си с оригиналната визия и ще си пускаш музика от флашка/карта с памет и качеството би следвало да е на ниво след като това се вързва като чейнджър.
http://bktuning.bg/product.php?ProductID=2980
http://bktuning.bg/product.php?ProductID=2980
- Iritais
- Автомобил: Golf 5 Plus
- Двигател: BKC 2006
Мikk написа:Ако е като тази снимка,над отвора за дискове пише МР3, трябва да чете дискове с МР3 и проблемата ти е в записа на диска. Аз лично похабих 2-3 докато разбера как да запиша диска.Ако няма надпис МР3 над отвора за дискове, само СД чете. Метни един поглед на Тази Странница има елегантно решение, но и доста скъпо.
Същия е като плейъра на снимката, но не пише МР3....
- Iritais
Добре де, но ако се сложи някое от тези устройства, които колегите ме съветват...
Като гледам за него има кабел....Къде стои въпросното устройство и може ли да му се слагат МП3 дискове, че нещо много не разбрах от описанието в сайтовете...
Като гледам за него има кабел....Къде стои въпросното устройство и може ли да му се слагат МП3 дискове, че нещо много не разбрах от описанието в сайтовете...
- Мikk
- Автомобил: Volkswagen Tiguan
- Двигател:
Можеш да слагаш флашки и мемори карти.
- Iritais
Ще препоръчате ли сервиз или човек, където след като купя това устройство да го поставят...
- xtoni
- Автомобил:
- Двигател:
Iritais написа:Ще препоръчате ли сервиз или човек, където след като купя това устройство да го поставят...
Колега защо ти е сервиз, устройството е с една букса, пусни си в google как се сваля оригинално радио на голф5 и си готов!
Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”