Моля да помогнете с някой съвет и идея относно озвучаването на Пасата ми.
В момента в колата има китайска мултимедия, която ползвам вече две години и съм доволен от нея. Има някакъв усилвател и компонентни колони в корите, но някои от тях гъгнат и прекъсват от време на време, а една от пищялките отдавна не работи. Също имам и малък субуфер/8 инчов/ в единия джоб в багажника отзад.
Наскоро реших да подобря малко силата и качеството на звука в колата. За целта купих този усилвател Херц http://www.aval-bg.com/car-audio/hertz/usilvateli/hertz-hdp5 .
Какви говорители/компонентни/за вратите ще са най-подходящи за този усилвател? Също така с какъв по мощност и размер субуферен говорител усилвателя ще работи най-добре? Заслужава ли си да разширявам отвора на досегашната кутия, която е около 15-17л. или да се ориентирам към нова по-голяма кутия? Евентуално съвети за местоположение на субуферната кутия с цел пестене на място в багажника/знам че май прекалявам с изискванията

И един последен въпрос. Хвърлил съм око отново на едно китайче, което е "с големи възможности" и 8 инчов екран. Ако го купя и звука от него не е качествен, може ли това да се доизкусури с някакъв процесор? Сигурен съм, че много от Вас биха ме посъветвали да купя нещо марково

Предварително много благодаря на отзовалите се на въпросите ми!
Весели празници на всички!