Китайски СД-та

Силна музика, видео и навигация във Вашия Volkswagen
Потребителски аватар
nikivento
Автомобил: Passat b5
Двигател: AHL 98

Китайски СД-та

Мнениеот nikivento » Съб 20 окт 2012 8:01

Искам да ви попитам,дали някой използва или е използвал такива плеари http://aukro.bg/usb-card-reader-mp3-pla ... 57016.html .Дали си заслужава да ги вземам и като цяло как са.Дали четат всички песни от флащ памет.Общо взето всичко и най-вече заслужава ли си да си дам парите за него. :?: :!: :Mr Green Fun :talk:

andro_
Автомобил:
Двигател:

Re: Китайски СД-та

Мнениеот andro_ » Съб 20 окт 2012 8:33

Най-достъпният Pioneer, само с USB е на цена 119 лв, като ще останеш доволен от него и повечето работят години наред.
А за 150 лв взимаш и с CD.
Sony имат достъпни модели, Kenwood също.
Защо се мъчиш с no-name не знам? +50-60 лв няма да ти оправят живота, но разочарованието от евтиния продукт ще остане задълго.
П.С. Нямам опит с конкретния продукт, но познавам хора, които са недоволни от подобни евтини апаратчета.
Всяко нещо си струва парите.

Потребителски аватар
miro_87_pk
Автомобил: Audi A3
Двигател:

Мнениеот miro_87_pk » Съб 20 окт 2012 14:57

Ако си решил да е такова мога да попитам в един магазинв Перник мисля че бяха по евтини но колегата е прав по добре сабери или отиди в някои голям магазин и си вземи на изплащане нещо по добро.

Потребителски аватар
predat0r
Автомобил: Mercedes-Benz W203
Двигател: C270CDI

Мнениеот predat0r » Съб 20 окт 2012 15:20

Аз лично от юни месец ползвам имитация плейър на Pioneer Deh-7200.. Купувал съм го чисто ново за 65лв в комплекта имаше дистанционно,кутия за панела,евробукса,шейна.. До сега съм нямал никакви проблеми спрямо цената си дава приличен и качествен звук.. Лови хубаво радио... :beer Минуса му е че не изписва името на радиото а само честотата

Потребителски аватар
hayabusa_gsxr
Автомобил: Opel Vectra B
Двигател: X20XEV

Мнениеот hayabusa_gsxr » Съб 20 окт 2012 15:21

В никакъв случай колега, преориентирай се към нещо по-качествено. Един познат си взе такъв китайски плеър само с УСБ и мога да ти кажа, че е пълна трагедия.Изключително долнопробен звук,пращене и т.н. да не изборявам.Твърдо НЕ!

kalkata
Автомобил: VW Golf MK2 16V [ABF]
Двигател:

Мнениеот kalkata » Сря 24 окт 2012 11:30

Колега за китайските не мога да ти кажа,но от една година съм с THUNDER TUSB-202 и нямам никакви оплаквания.Перфектен звук,има изходи и за телевизор/монитор и може да се преглеждат снимки,видео и филми ;) Струва 99лв. в технополис,а за 30лв. повече го има с Bluetooth :)

Потребителски аватар
hayabusa_gsxr

Мнениеот hayabusa_gsxr » Сря 24 окт 2012 19:00

SONY - определено вади най-качествения звук.

Потребителски аватар
radi_nrj
Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
Двигател: AEL ALH

Мнениеот radi_nrj » Сря 24 окт 2012 20:11

kalkata написа: от една година съм с THUNDER TUSB-202 и нямам никакви оплаквания.Перфектен звук

:063: :063: :063: Ебаси вица каза.

hayabusa_gsxr написа:SONY - определено вади най-качествения звук.

Това също е готин виц.

И за да не съм съвсем спам ще кажа, че за покупката на такъв китайски плеър трябва да нямаш никакви претениции към звука и да си готов да играеш на рулетка.

Потребителски аватар
hayabusa_gsxr

Мнениеот hayabusa_gsxr » Пет 26 окт 2012 13:49

Това също е готин виц.
[/quote]
Я кажи кое е смешното, че имам преки впечатления, а ти на каква база оспорваш?

dedicha
Автомобил: Seat Toledo 2000
Двигател: AEH1.6 101hp

Мнениеот dedicha » Пет 26 окт 2012 14:10

Аз наскоро взех за един познат такова тъндърче(50 лв), той просто иска да слуша радио, не е много претенциозен и му върши работа. Първата уловка е че тези устройства нямат ЦД, само по себе си това не е лошо, едно устройство по- малко за разваляне. Звука не е лош, но като пусна флаш памет да чете, между парчетата се чува лек шум, в движение и въобще на улицата няма да се чува изобщо. Друго много дразнещо нещо- смущава се от ГСМ. Като цяло ако човек няма много претенции, е едно чудесно устройство за слушане на музика в колата. Иначе по моето лично мнение и най- евтиното сони вади доста добър звук. Ясно звучене,чист звук, отчетливи високи, приличен бас- който доста зависи от говорителите в колата. За хора, които не избиват комплекси мисля че е един добър избор за кола. Това си е моето мнение и не мисля да го натрапвам на никой, всеки сам си решава.

Потребителски аватар
radi_nrj
Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
Двигател: AEL ALH

Мнениеот radi_nrj » Пет 26 окт 2012 14:44

radi_nrj написа:Това също е готин виц.

В един и същи ценови клас сме сравнявали Kenwood, Pioneer, Alpine и Sony - познай кое свиреше най-зле. Даже в момента съм със Sony защото го взех с колата и нямам търпение да го разкарам. Това, което им харесвам на Sony, e че са безпроблемни, но за най-качествен звук mhihi mhihi mhihi те дори нямат висок клас плеър с DSP.

Потребителски аватар
Bai Sando
Автомобил: Audi A 3
Двигател: 2000 TDI 2006г

Мнениеот Bai Sando » Пет 26 окт 2012 15:17

За безпроблемнст сони съм ги признал.Но за качество на звука са светлнни години назад спрямо Pioneer и Alpine :да:
За китайските ментаци от 50-60 лв,въобще не ми се коментира :screwy

dedicha
Автомобил: Seat Toledo 2000
Двигател: AEH1.6 101hp

Мнениеот dedicha » Пет 26 окт 2012 16:24

Аз не казвам че Сони са най- качествени като звук, а че и по-евтините имат приличен звук, което е достатъчно за мен по шумните улици. Иначе това дето сте го писали е ясно...

ПП
Сега видях че вече има по 120 кинта пионерка с УСБ :shock
Явно доста са паднали цените. Ако някой ги е сравнявал сони и пионерка за 120 .... ама май се отплеснахме от темата с китайките, въпреки че то май всичко вече е китайско,даже и така нареченото марково

Потребителски аватар
hayabusa_gsxr

Мнениеот hayabusa_gsxr » Пет 26 окт 2012 17:13

radi_nrj написа:

radi_nrj написа:Това също е готин виц.

В един и същи ценови клас сме сравнявали Kenwood, Pioneer, Alpine и Sony - познай кое свиреше най-зле. Даже в момента съм със Sony защото го взех с колата и нямам търпение да го разкарам. Това, което им харесвам на Sony, e че са безпроблемни, но за най-качествен звук mhihi mhihi mhihi те дори нямат висок клас плеър с DSP.

Ами колега многократно съм се убеждавал в така наречения от мен "кристален звук" на Сони.Мога да кажа точно обратното или не съвсем,защото не казвам че кенууд,алпин и др. свирят зле.Просто отношението цена/качество(за здравината знаете вече ми е ясно mhihi ) Сони е най-добре според мен.За високия клас си прав :)

Dushan
Автомобил: VW Golf 3
Двигател: ABD 1994

Мнениеот Dushan » Съб 27 апр 2013 10:29

Аз викам да се освежи малко темата, с новите NEO с USB. Аз мисля да си взимам такова, че повече от 40-50 лева не мога да преживея. Надявам се някой който е взел такова да пусне мнение. :)

Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”